zondag 22 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Gezocht: klasgenoot voor reünie

Gezocht: klasgenoot voor reünie

Gezocht: klasgenoot voor reünie

Berkel en Rodenrijs – De klassenfoto van de zesde klas van de Hervormde Lagere School Berkel uit 1962/1963 die in september is gepubliceerd, heeft veel reacties opgeleverd. 34 van de 35 klasgenoten zijn gevonden. De enige die nog ontbreekt is Bert van Noordennen, zoon uit het domineesgezin, dat in 1966 naar Krabbendijke is verhuisd. Daarna is het gezin vermoedelijk vertrokken naar Hendrik-Ido-Ambacht of ergens in die omgeving. Wie kan helpen om hem op te sporen? Wie kent misschien nog één van zijn twee broers of twee zussen? Elk contact, dat kan leiden naar Bert, is meer dan welkom. Tips kunnen gestuurd worden via een mail naar Elly Voorwinden: nvoorwinden@lijbrandt.nl. De reünie wordt in oktober gehouden.

Check Also

Derde prijs voor werkstuk Technasium leerlingen Melanchthon

Lansingerland - Nico van der Lelij en Koen Schweers van het Melanchthon Bergschenhoek hebben met een eigen werkstuk, gemaakt in opdracht van Van Oord, een derde prijs gewonnen en vorige week een cheque ter waarde van 1000 euro in ontvangst mogen nemen.