dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Bergschenhoek – Sinds eind vorig jaar werkt het team jeugd- en gezinscoaches van Enver vanuit de nieuwe locatie de Klaver aan de Noorderparklaan 24 in Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega’s van CJG en GGZ-Delfland. Tijdens de feestelijke opening op dinsdag 30 januari waren er korte toespraken van wethouder Jeroen Heuvelink, Thea Roelofs, bestuurder bij Enver en Paul van Steenbergen, teammanager bij Enver. Tijdens de gezellige en goed verzorgde bijeenkomst was er ruim de gelegenheid om met elkaar ideeën uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Tekst/foto: Wendy Kerver.

Check Also

“Lansingerland doet veel voor ouderen”

Lansingerland - Als het aan Ton Dekker ligt worden de activiteiten voor de doelgroep 50+ in Lansingerland bruisend en gevarieerd. Ton, net in dienst bij Welzijn Lansingerland, is sinds juni coördinator activiteiten en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Zelf behoort hij als 65-jarige tot de senioren, maar is niet van plan achter de spreekwoordelijke geraniums te gaan zitten.