maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Bergschenhoek – Sinds eind vorig jaar werkt het team jeugd- en gezinscoaches van Enver vanuit de nieuwe locatie de Klaver aan de Noorderparklaan 24 in Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega’s van CJG en GGZ-Delfland. Tijdens de feestelijke opening op dinsdag 30 januari waren er korte toespraken van wethouder Jeroen Heuvelink, Thea Roelofs, bestuurder bij Enver en Paul van Steenbergen, teammanager bij Enver. Tijdens de gezellige en goed verzorgde bijeenkomst was er ruim de gelegenheid om met elkaar ideeën uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Tekst/foto: Wendy Kerver.

Check Also

Concert Vrienden Dorpskerk Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 26 mei organiseert de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Bleiswijk een …