zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Bergschenhoek – Sinds eind vorig jaar werkt het team jeugd- en gezinscoaches van Enver vanuit de nieuwe locatie de Klaver aan de Noorderparklaan 24 in Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega’s van CJG en GGZ-Delfland. Tijdens de feestelijke opening op dinsdag 30 januari waren er korte toespraken van wethouder Jeroen Heuvelink, Thea Roelofs, bestuurder bij Enver en Paul van Steenbergen, teammanager bij Enver. Tijdens de gezellige en goed verzorgde bijeenkomst was er ruim de gelegenheid om met elkaar ideeën uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Tekst/foto: Wendy Kerver.

Check Also

Auteur Simone Hartman in bibliotheek

Auteur Simone Hartman in bibliotheek Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 6 februari geeft Simone …

Geef een reactie