zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Feestelijke opening nieuwe werklocatie Enver

Bergschenhoek – Sinds eind vorig jaar werkt het team jeugd- en gezinscoaches van Enver vanuit de nieuwe locatie de Klaver aan de Noorderparklaan 24 in Bergschenhoek. Dit is tevens de locatie van de collega’s van CJG en GGZ-Delfland. Tijdens de feestelijke opening op dinsdag 30 januari waren er korte toespraken van wethouder Jeroen Heuvelink, Thea Roelofs, bestuurder bij Enver en Paul van Steenbergen, teammanager bij Enver. Tijdens de gezellige en goed verzorgde bijeenkomst was er ruim de gelegenheid om met elkaar ideeën uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Tekst/foto: Wendy Kerver.

Check Also

Ontspannen wandelen met begeleiding

Bergschenhoek – In de maand november organiseert Welzijn Lansingerland weer een leuke activiteit voor Actiefpashouders. …

Geef een reactie