woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Jazzy Benefit Night voor Alpe d’HuZes
De leerlingen van het Grafisch Lyceum komen in actie voor Alpe d'HuZes.

Jazzy Benefit Night voor Alpe d’HuZes

Berkel en Rodenrijs – Het To The Top team van het Grafisch Lyceum Rotterdam organiseert maandag 12 februari een veiling voor een goed doel: Alpe d’HuZes. De veiling wordt gehouden in restaurant Ferro Berkel. Het To The Top team bestaat uit vijf meiden, onder wie Amy Oosterveer uit Berkel en Rodenrijs, van de opleiding Media Management.

De studenten kregen van school de opdracht om een mini-event te organiseren waarbij zij geld moeten ophalen voor het team van hun school dat de Alpe d’Huez op gaat fietsen. Het doel is om met de gehele school € 20.000 op te halen. Een groot aantal winkels in Berkel Centrum is benaderd mee te doen en dat leverde positieve reacties op van Pet’s Place, Van Vianen, de Kaaswaag, Cego, the Denim store, Dame Blanche, Warby, Wereldwinkel, Quinto kappers, Silk ’n Stone, boekenwinkel Janneke en Cosmo hairstyle.
De veiling begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Kun je niet komen maar wil je wel graag doneren? Ga naar de website: https://tothetopdoneernu.businesscatalyst.com/index.html. Voor de begeleiding van het team is het leuk om te zien via wie er wordt gedoneerd, dit kan worden aangegeven tijdens het doneren onder het kopje “ik doneer namens…”

Check Also

Dag met een gouden randje

Dag met een gouden randje Berkel en Rodenrijs – Een leven lang samen is heel …

Geef een reactie