dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » fbpost » Fiets mee met de ChristenUnie
Op de fiets met de ChristenUnie.

Fiets mee met de ChristenUnie

Lansingerland – De ChristenUnie heeft de gewoonte om ieder jaar een fietstocht door de gemeente te organiseren. Op de fiets ziet men tenslotte ontzettend veel van de omgeving. Een ideale manier om jaarlijks weer een stukje van de gemeente te verkennen!

Dit jaar vindt de fietstocht plaats op zaterdag 10 februari. Iedereen is van harte uitgenodigd om met de ChristenUnie een rondje door Lansingerland te fietsen. Dit jaar zal de fietstocht in het teken staan van kunst in de openbare ruimte. De tocht zal langs verschillende waardevolle stukjes cultuur leiden, die gewoon voor iedereen toegankelijk zijn. De fietstocht start om 10.00 uur bij het gemeentehuis. Daar zal de tocht rond 12.00 uur ook weer eindigen. Aanmelden vooraf is niet nodig, iedereen kan aansluiten bij de groep.
Mochten de weersomstandigheden die dag slecht zijn, dan zal op www.lansingerland.christenunie.nl worden aangegeven of de fietstocht doorgaat of niet.

Check Also

Vervangende nieuwbouw Weth. Schipperstraat en Coornwinderlaan

​​​​​Lansingerland - In Berkel Dorp worden woningen gesloopt en vervangen door eenzelfde aantal nieuwbouwwoningen die groter zijn en daardoor dichter op de achterburen komen te staan. Een aantal van die bewoners heeft bezwarende zienswijzen ingediend, maar het college van b. en w. pareert die bezwaren en de leden van commissie Ruimte zien op 5 februari jl. vooralsnog geen reden om tegen het gewijzigde bestemmingsplan te stemmen.

Geef een reactie