maandag 23 april 2018 | week 17
Home » fbpost » Fiets mee met de ChristenUnie
Op de fiets met de ChristenUnie.

Fiets mee met de ChristenUnie

Lansingerland – De ChristenUnie heeft de gewoonte om ieder jaar een fietstocht door de gemeente te organiseren. Op de fiets ziet men tenslotte ontzettend veel van de omgeving. Een ideale manier om jaarlijks weer een stukje van de gemeente te verkennen!

Dit jaar vindt de fietstocht plaats op zaterdag 10 februari. Iedereen is van harte uitgenodigd om met de ChristenUnie een rondje door Lansingerland te fietsen. Dit jaar zal de fietstocht in het teken staan van kunst in de openbare ruimte. De tocht zal langs verschillende waardevolle stukjes cultuur leiden, die gewoon voor iedereen toegankelijk zijn. De fietstocht start om 10.00 uur bij het gemeentehuis. Daar zal de tocht rond 12.00 uur ook weer eindigen. Aanmelden vooraf is niet nodig, iedereen kan aansluiten bij de groep.
Mochten de weersomstandigheden die dag slecht zijn, dan zal op www.lansingerland.christenunie.nl worden aangegeven of de fietstocht doorgaat of niet.

Check Also

Elk kind toonde eigen talent in Mastermind

Lansingerland - Al ver voor de voorstelling begon spoedden belangstellenden zich zowel zaterdagavond als zondagmiddag naar de aula van het Melanchthon Bergschenhoek waar Theater Vlammen het stuk Mastermind op de planken zette. Zaterdagavond moesten er zelfs stoelen worden bijgeschoven om iedereen een plekje te geven.