zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Koag – Weidevogels: 22 -14

Koag – Weidevogels: 22 -14

Bleiswijk – Het vlaggenschip van korfbalvereniging Weidevogels is er niet in geslaagd de koploper uit de tweede klasse poule te verrassen. Ondanks een goed begin werd uiteindelijk, enigszins geflatteerd, verloren met 22-14 van de koploper KOAG uit Krimpen aan den IJssel. KV Weidevogels beleeft een lastig seizoen waarbij punten met grote moeite behaald worden. De thuiswedstrijd tegen KOAG leverde eerder het seizoen onverdiend geen punten op. Afgelopen zaterdag was het vlaggenschip daarom des te meer gebrand op revanche. De eerste helft ontspon zich toch een boeiend gevecht. De tweede helft kende de eerste tien minuten een vergelijkbaar beeld, waarna KOAG het verschil in doelpunten duidelijk neerzette op het scorebord. In het laatste kwartier liep de ploeg uit Krimpen uit naar een licht geflatteerde 22-14 overwinning. Ondanks het verlies heeft Weidevogels een positief gevoel overgehouden. Komende week treden ze aan tegen Paal Centraal uit Delft. Deze wedstrijd moet gewonnen worden in de strijd tegen degradatie.

Check Also

Voetbal

Bergschenhoek – Het was goed toeven bij BVCB afgelopen zaterdag. Prachtig complex en heerlijk zomerweer. …

Geef een reactie