maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Koag – Weidevogels: 22 -14

Koag – Weidevogels: 22 -14

Bleiswijk – Het vlaggenschip van korfbalvereniging Weidevogels is er niet in geslaagd de koploper uit de tweede klasse poule te verrassen. Ondanks een goed begin werd uiteindelijk, enigszins geflatteerd, verloren met 22-14 van de koploper KOAG uit Krimpen aan den IJssel. KV Weidevogels beleeft een lastig seizoen waarbij punten met grote moeite behaald worden. De thuiswedstrijd tegen KOAG leverde eerder het seizoen onverdiend geen punten op. Afgelopen zaterdag was het vlaggenschip daarom des te meer gebrand op revanche. De eerste helft ontspon zich toch een boeiend gevecht. De tweede helft kende de eerste tien minuten een vergelijkbaar beeld, waarna KOAG het verschil in doelpunten duidelijk neerzette op het scorebord. In het laatste kwartier liep de ploeg uit Krimpen uit naar een licht geflatteerde 22-14 overwinning. Ondanks het verlies heeft Weidevogels een positief gevoel overgehouden. Komende week treden ze aan tegen Paal Centraal uit Delft. Deze wedstrijd moet gewonnen worden in de strijd tegen degradatie.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie