zaterdag 21 april 2018 | week 16
Home » Sport » Squirrels – Binnenland: 76 – 71

Squirrels – Binnenland: 76 – 71

Berkel en Rodenrijs – Afgelopen zaterdag moest het eerste herenteam van basketbalvereniging Squirrels vol aan de bak. Tegenstander Binnenland uit Barendrecht maakte het de thuisploeg niet makkelijk. Toch was het Squirrels die de winst het meest verdiende, 76-71. Het snellere spel van Squirrels lag de Barendrechters niet, zij moesten met fysiek spel de boel zien te ontregelen. Het eerste kwart lukte dat in zijn geheel niet. Met twee dunks van Bart Bijnsdorp en vier lange afstand schoten van schutter Joris Sanders werden de eerste 10 minuten afgesloten met een voorsprong van 17-13. Naarmate het spel vorderde kregen de scheidsrechters minder grip op de wedstrijd. Center Bart Bijnsdorp moest zelfs het veld verlaten met een snee op zijn kin. Het gemis van de center was voelbaar. De rebounds vielen steeds meer in handen van Binnenland. In de laatste minuut liet Squirrels de bal niet meer los. Joris Sanders besliste met vier vrije worpen de wedstrijd. Squirrels staat derde op de ranglijst. 24 Maart komt koploper Cangeroes uit Utrecht op bezoek in sporthal Oostmeer.

Check Also

Vrouwen Berkel bekert verder

Berkel en Rodenrijs – De vrouwen van CVV Berkel hebben zich geplaatst voor de kwartfinale …