dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » HTTV-070 – TOGB: 0 – 10

HTTV-070 – TOGB: 0 – 10

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 3 februari ging TOGB op bezoek bij HTTV-070 in Den Haag. Er werd gespeeld tegen het tweede team dat in de Kampioensgroep uitkomt. De TOGB-ers lieten geen gras over groeien en keerden aan het einde van de middag met de maximale score terug naar huis. Uitslag 0-10. De volgende tegenstander thuis is HelwegenPeters /Westa uit het Limburgse Wessem. Jeugd 2 (Landelijk B) ging op bezoek bij Enjoy&Deploy Taverzo 2 in Zoetermeer. Uitslag een 3-7 nederlaag. Jeugd 3 (Promotieklasse) ontving in Den Opper het eerste team van Smash(M) uit Monster. Na 5 wedstrijden stond er voor Rik Baetens, Tom Luyken en Jari de Klerk een voorsprong van 4-1 op de borden, maar toen kwam de tegenstander keurig terug en nam een 4-5 voorsprong. In de slotpartij sleepte Jari de Klerk alsnog het 5e punt binnen met 14-12 in de 5e game. Uitslag 5-5. Jeugd 4 (Promotieklasse) verloor thuis nipt met 4-6 van VVV 1 uit Leidschendam. Jeugd 5 en Jeugd 8 wonnen beiden, Jeugd 6 en Jeugd 7 verloren. De volgende wedstrijden zijn pas weer op zaterdag 24 februari.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie