vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » HTTV-070 – TOGB: 0 – 10

HTTV-070 – TOGB: 0 – 10

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 3 februari ging TOGB op bezoek bij HTTV-070 in Den Haag. Er werd gespeeld tegen het tweede team dat in de Kampioensgroep uitkomt. De TOGB-ers lieten geen gras over groeien en keerden aan het einde van de middag met de maximale score terug naar huis. Uitslag 0-10. De volgende tegenstander thuis is HelwegenPeters /Westa uit het Limburgse Wessem. Jeugd 2 (Landelijk B) ging op bezoek bij Enjoy&Deploy Taverzo 2 in Zoetermeer. Uitslag een 3-7 nederlaag. Jeugd 3 (Promotieklasse) ontving in Den Opper het eerste team van Smash(M) uit Monster. Na 5 wedstrijden stond er voor Rik Baetens, Tom Luyken en Jari de Klerk een voorsprong van 4-1 op de borden, maar toen kwam de tegenstander keurig terug en nam een 4-5 voorsprong. In de slotpartij sleepte Jari de Klerk alsnog het 5e punt binnen met 14-12 in de 5e game. Uitslag 5-5. Jeugd 4 (Promotieklasse) verloor thuis nipt met 4-6 van VVV 1 uit Leidschendam. Jeugd 5 en Jeugd 8 wonnen beiden, Jeugd 6 en Jeugd 7 verloren. De volgende wedstrijden zijn pas weer op zaterdag 24 februari.

Check Also

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag: Valken’ 68 – Berkel TOGB – Sepper Altius 17.15 uur Soccer Boys – Monster …

Geef een reactie