zondag 18 februari 2018 | week 07
Home » Algemeen » HBR MD 7 kampioen zaalhockey

HBR MD 7 kampioen zaalhockey

HBR MD 7 kampioen zaalhockey

Berkel en Rodenrijs – De meiden van HBR MD7 hebben zondag 4 februari het zaalseizoen met een kampioenschap afgesloten. De stoere hockeysters waren dolenthousiast met het behalen van alweer het derde kampioenschap op rij. Volgens één van de speelsters Juliette de Haart is de sleutel van het succes samenwerking: “Wij werken heel goed samen en hebben heel veel goede speelsters.” Rechtsachter Laura Wilde is het hier mee eens maar volgens haar is er nog een derde reden: “Dit team blijft altijd vechten ook al zit het tegen, dan zijn wij extra sterk!” De 15 enthousiaste meiden kijken nu uit naar een mooi buitenseizoen.

Check Also

Doel Delfland haalt mensen uit hun isolement

Lansingerland/regio - Cliënten waarderen de dagactiviteiten van Doel Delfland zeer goed. Op 10 locaties verspreid in de regio kunnen sociaal kwetsbare mensen en mensen met psychische problemen terecht voor een zinvolle dagbesteding. De activiteiten zijn niet alleen leuk om te doen. Mensen voelen zich ook echt beter omdat ze op een zinvolle manier bezig zijn. Dat blijkt uit een tevredenheidsonderzoek onder cliënten.