zaterdag 21 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » HBR MD 7 kampioen zaalhockey

HBR MD 7 kampioen zaalhockey

HBR MD 7 kampioen zaalhockey

Berkel en Rodenrijs – De meiden van HBR MD7 hebben zondag 4 februari het zaalseizoen met een kampioenschap afgesloten. De stoere hockeysters waren dolenthousiast met het behalen van alweer het derde kampioenschap op rij. Volgens één van de speelsters Juliette de Haart is de sleutel van het succes samenwerking: “Wij werken heel goed samen en hebben heel veel goede speelsters.” Rechtsachter Laura Wilde is het hier mee eens maar volgens haar is er nog een derde reden: “Dit team blijft altijd vechten ook al zit het tegen, dan zijn wij extra sterk!” De 15 enthousiaste meiden kijken nu uit naar een mooi buitenseizoen.

Check Also

Dubbel verlies Orioles

Bergschenhoek – Waar het vorige week niet lukte om te winnen, was het zeker de …