dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Bas Mourits blijft bij Barendrecht

Bas Mourits blijft bij Barendrecht

Bas Mourits blijft bij Barendrecht

Berkel en Rodenrijs – Berkelaar Bas Mourits speelt ook volgend seizoen op sportpark De Bongerd in Barendrecht. De 29-jarige aanvaller is met de tweede divisieclub overeengekomen zijn verblijf bij BVV Barendrecht weer met een jaar te verlengen. Daarmee begint Mourits na de zomer aan zijn zesde seizoen bij de rood/witten. Voordat Mourits bij Barendrecht kwam, was hij actief bij FC Rijnvogels (1 jaar), Voorschoten ’97 (3 jaar) en TOGB waar hij op jeugdige leeftijd met voetballen begon en ook enkele jaren eerste elftal speler was.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie