zondag 18 februari 2018 | week 07
Home » Sport » Bas Mourits blijft bij Barendrecht

Bas Mourits blijft bij Barendrecht

Bas Mourits blijft bij Barendrecht

Berkel en Rodenrijs – Berkelaar Bas Mourits speelt ook volgend seizoen op sportpark De Bongerd in Barendrecht. De 29-jarige aanvaller is met de tweede divisieclub overeengekomen zijn verblijf bij BVV Barendrecht weer met een jaar te verlengen. Daarmee begint Mourits na de zomer aan zijn zesde seizoen bij de rood/witten. Voordat Mourits bij Barendrecht kwam, was hij actief bij FC Rijnvogels (1 jaar), Voorschoten ’97 (3 jaar) en TOGB waar hij op jeugdige leeftijd met voetballen begon en ook enkele jaren eerste elftal speler was.

Check Also

Wik – V2B: 2 -3

Dordrecht/Bergschenhoek – Afgelopen zaterdag wonnen de heren van V2B de halve finale van het bekertoernooi …