maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Sport » Voetbal
Berkel – SSS: 4-1

Voetbal
Berkel – SSS: 4-1

Berkel en Rodenrijs – Voor de tweede achtereenvolgende maal wisten de voetballers van CVV Berkel een 4-1 overwinning te behalen. De formatie van Berkel-trainer Cor den Daas was duidelijk de bovenliggende partij tegen de ploeg uit Klaaswaal. Met twee doelpunten had Jos Buitenhuis een groot aandeel in deze monster overwinning.
De derde winst op rij in de laatste drie wedstrijden, maar wel de eerste winst in een thuiswedstrijd deze competitie. Verdiend was de overwinning zeker omdat Berkel, nadat beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht hadden gehouden, de tweede helft duidelijk meer in zijn mars had.
Toch was het SSS dat voor rust nog een voorsprong kon nemen uit een scrimmage voor het doel van Berkel, waardoor de bal via de lat achter doelman Ken Stigt tot stilstand kwam, 0-1. De gelijkmaker kwam tot stand uit een goede combinatie tussen Bart van den Dool en Leon Rensink waar uiteindelijk Raynaldo Visser de bal over de doellijn kon plaatsen, 1-1.
De tweede helft ging het beter met Berkel. Bart van den Dool stuurde Jos Buitenhuis diep met een doelpunt tot gevolg, 2-1. Hierna zag Buitenhuis de bal na een fraaie kapbeweging voor de derde maal in het doel van de ploeg uit Klaaswaal verdwijnen, 3-1. Een zware overtreding op invaller Freek van der Velden leverde een speler van de gasten een rode kaart op. Uiteindelijk had Berkel in het laatste kwartier het meeste balbezit, maar werd er te weinig geprofiteerd van het overwicht.
Het mooiste doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Bart van den Dool die vanaf de linkerkant met de bal naar binnenkwam en een fraai doelpunt wist te scoren, 4-1.

Check Also

Voetbal BVCB – Brielle: 4-3

Bergschenhoek – Bij de eerste de beste aanval van BVCB was het al raak. Een …

Geef een reactie