maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Advertorial » Vakantieplannen realiseren bij VakantieXperts Estee

Vakantieplannen realiseren bij VakantieXperts Estee

Vakantieplannen realiseren bij VakantieXperts Estee

De zomervakantie 2018 lijkt misschien nog ver weg, maar om verzekerd te zijn van juist die plek en accommodatie die helemaal naar wens zijn, kan het raadzaam zijn daar snel mee te zijn. Want met name in deze periode – aan het begin van een nieuw jaar – zijn de vroegboekkansen groot.

“Wat vinden we leuk en waar gaan we dit keer heen; vragen die je nu al moet stellen. Zodra je vastomlijnde plannen hebt wacht dan niet te lang, maar laat een reservering vastleggen.” Een duidelijk advies van de man die al jaren in de reisbranche werkzaam is en weet waar hij het over heeft: Jeroen Steijn van VakantieXperts Estee beschikt over een volledig aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties (aangesloten bij ANVR en SGR) voor cruises, stedentrips, autovakanties, wintersport en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen. “Kies je bijtijds, dan heb je een ruimere keuze en kun je voor de beste optie kiezen.”

Familievakanties

“Op dit moment is de trend om een vakantie te boeken met een groep. Zoals bijvoorbeeld de multi-generatie reizen waarbij de hele familie met elkaar op pad gaat. Grootouders, hun kinderen en kleinkinderen kiezen daarvoor als er bijvoorbeeld een jubileum wordt gevierd. Er wordt dan vaak een resort of een hotel geboekt waar alles geregeld is. De familie kan afzonderlijk de dag invullen en ’s avonds ontmoeten ze elkaar aan het diner en wisselen hun belevenissen van die dag aan tafel uit. Ook een cruise is een optie: terwijl opa en oma op de boot genieten van alle faciliteiten kunnen de overige familieleden van boord (of andersom); ook hier alle vrijheid en het gezamenlijke feest.”

Gespecialiseerd in maatwerk

De reisspecialisten van VakantieXperts Estee stellen dagelijks de mooiste reizen samen voor reizen over de hele wereld. “Wij zijn erin gespecialiseerd om alle aspecten van een vakantiereis tot één geheel samen te brengen en nemen de klant het werk uit handen zodat die zorgeloos op reis kan, voorzien van informatie en praktische tips.” Niet voor niets is VakantieXperts al vaker door de Consumentenbond uitgeroepen tot het beste reisbureau van Nederland. “Wij doen er graag alles aan om dat zo te houden en veel tevreden klanten terug te zien!”

Check Also

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Lansingerland - De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.