dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Voetbal
TOGB – Groeneweg: 1-0

Voetbal
TOGB – Groeneweg: 1-0

Berkel en Rodenrijs – Na een reeks wedstrijden (6) niet gewonnen te hebben heeft TOGB eindelijk weer eens de punten in eigen huis weten te houden. Het bezoek van de Zevenhuizense tegenstander leverde na negentig minuten met een 1-0 overwinning drie punten op. De gasten konden hun koppositie geen moment waarmaken. De aanvallen van Groeneweg waren schaars wat tevens moet worden toegeschreven aan het sterke spel van de verdediging van de Berkelaren waarin zowel Daley Hilkemeijer, Jeffrey Kindt en Jack Ammerlaan een sterke indruk achterlieten. De tweede helft gaf fraaie reddingen van doelman Merrick Leijnse te zien, waardoor TOGB de nul wist te handhaven. Het uiteindelijk winnende doelpunt voor TOGB viel na een half uur spelen toen aanvoerder Joey Lems de voorzet achter de bezoekende doelman schoot, 1-0. Een volgende mogelijkheid kreeg TOGB even voor de rust toen een hard schot van Hermon Hagary maar net naast ging.
Hoewel het spel vooral in de eerste vijfenveertig minuten aan beide kanten veel te wensen over liet, drukte TOGB in de tweede helft meer zijn stempel op de wedstrijd, maar verzuimde de mogelijkheden die het kreeg te benutten.
“Eindelijk weer eens winst”, was het opgeluchte commentaar van TOGB-trainer Ronald Ermes. “Deze week hebben we met elkaar afgesproken dat we meer agressie en werklust moeten tonen. En je ziet dat met deze instelling de punten kunnen worden behaald.”
De A-selectie van TOGB beschikt ook volgend seizoen over tien talenten uit de huidige selectie. De volgende spelers hebben de toezegging gedaan TOGB trouw te blijven: Jay Zandbergen, Emircan Bagcan, Rik Verwey, Youness Assaih, Vince Luyken, Rowan Saris, Marnix Remmelzwaan, Koen van den Broek, Jack Ammerlaan en Dave Ammerlaan.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie