maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Klaverjassen bij TOGB voor Kamp Ahoy

Klaverjassen bij TOGB voor Kamp Ahoy

Klaverjassen bij TOGB voor Kamp Ahoy

Berkel en Rodenrijs – De zesde klaverjasmarathon voor Kamp Ahoy 2018 wordt gehouden op zaterdag 21 april in de kantine van TOGB. Door het enorme succes en de grote opkomst van de afgelopen jaren, wil de club liefhebbers vroegtijdig informeren zodat de datum alvast in de agenda genoteerd kan worden. De koppels die al meerdere jaren meedoen, zijn afgelopen week benaderd en de teller staat op dit moment al op 50 koppels. Nog 10 koppels en dan kan de inschrijving worden gesloten.
Je kunt jezelf opgeven door het sturen van een email naar: rinusclaessen@hotmail.com of stuur een Whatsapp naar 06-30501395. Zet in deze email de namen van het koppel en beide telefoonnummers. Je krijgt een bericht als bevestiging. Zo niet, dan graag even bellen.
Op zaterdag 21 april worden de deelnemers om 13.00 uur verwacht, zodat precies om 13.30 uur kan worden begonnen. Het inschrijfgeld is € 20 p.p. (contant te betalen). Men krijgt hiervoor bij binnenkomst koffie met wat lekkers, een overheerlijk diner en er zijn mooie geldprijzen te winnen. De winnaars ontvangen bovendien eeuwige roem als Klaverjaskampioen TOGB voetbalkamp Ahoy. Hun namen worden op de wisselbeker gegraveerd. Vorig jaar wonnen de neven Kees en Kees van Rosmalen deze fraaie beker voor de derde keer.
Tijdens de klaverjasmarathon worden ook weer lootjes voor de super-loterij verkocht. De opbrengst van deze loterij gaat in zijn geheel naar de jeugd van TOGB, die van 18 t/m 25 augustus 2018 voor de 45e keer naar Kamp Ahoy gaat.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie