zaterdag 21 april 2018 | week 16
Home » Algemeen » ZEIL-fonds investeert in de samenleving
De gemeente wil bewonersinitiatieven graag stimuleren en helpt daarom activiteiten mogelijk te maken die bijdragen aan onderlinge betrokkenheid en de leefbaarheid in straat, wijk of buurt versterkt. Inwoners, verenigingen en stichtingen die iets willen organiseren met dat doel, kunnen een beroep doen op een bijdrage uit het ZEIL-fonds.

ZEIL-fonds investeert in de samenleving

ZEIL-fonds investeert in de samenleving

De gemeente wil bewonersinitiatieven graag stimuleren en helpt daarom activiteiten mogelijk te maken die bijdragen aan onderlinge betrokkenheid en de leefbaarheid in straat, wijk of buurt versterkt. Inwoners, verenigingen en stichtingen die iets willen organiseren met dat doel, kunnen een beroep doen op een bijdrage uit het ZEIL-fonds.

Het ZEIL (Zorg voor Elkaar In Lansingerland)-fonds is in het leven geroepen om activiteiten op buurtniveau te stimuleren en de inwoners dichter bij elkaar te brengen. De gemeente stelt een financiële bijdrage beschikbaar voor activiteiten die bijdragen aan de maatschappelijke doelen van Lansingerland. Wilt u weten of en hoe u voor financiële ondersteuning in aanmerking komt? Meer informatie vindt u bij Subsidie, aanvragen.

Doel ZEIL-fonds

De gemeente Lansingerland stimuleert alleen activiteiten die bijdragen aan een doel van de gemeente. Het doel van het ZEIL Fonds is Stimuleren van Zorg voor Elkaar in Lansingerland via straat-, buurt- en wijkinitiatieven gericht op het verbeteren van de onderlinge betrokkenheid en leefbaarheid. In de folder ZEIL Fonds vindt u meer informatie over het aanvragen van een investering. Gedurende het hele jaar kunt u een beroep doen op een bijdrage uit het ZEIL-fonds.

Check Also

“Jij moet een boek schrijven”

Lansingerland - Marie-Louise Reinarz is een gepensioneerde kinderverpleegkundige die net haar eerste boek heeft uitgegeven, Als je zusje niet verdronken was... Een boek met autobiografische verhalen over haar leven. Marie-Louise: “Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt. Zoals ik ook in mijn boek schrijf, ik kan lekker kletsen maar het op papier zetten is een ander verhaal”.