zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Vertelavond met Joris Lehr

Berkel en Rodenrijs – De Berkelse verhalenverteller Hans van Woerkom organiseert in samenwerking met de bibliotheek op donderdag 8 februari een vertelavond met als gast Joris Lehr. Dit keer brengt Joris Lehr het boek Cyrano de Bergerac tot leven. Voor de pauze vertelt Hans van Woerkom ‘Vrienden in Rome’, een krachtig verhaal over de vriendschap tussen een Bataaf en een Romein. Hans wordt muzikaal begeleid door Onno van Tongeren. Locatie: Bibliotheek Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. Entree: € 7,50. Opgeven: info@hansvanwoerkom.nl of 010-512 06 67.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert in de maand februari weer twee klaverjasmiddagen en wel op 9 en 23 februari. Aanvang 13.30 uur in het tuinpaviljoen van Huize Sint Petrus.

Wist u dit over de Dorpskerk?

Berkel en Rodenrijs – Wist u dat de monumentale Dorpskerk in het centrum van Berkel en Rodenrijs uit 1732 dateert en de toren uit 1500? Dat er een echte gevangenis in de kerk te vinden is? Er vrijwilligers zijn die deze en andere wetenswaardigheden kunnen vertellen? De kerk op vele zaterdagen open is voor (een gratis) bezichtiging? Dit te herkennen is aan de rode banners die dan buiten hangen? Dat er elke zondag twee diensten zijn waarbij een ieder hartelijk welkom is?

Spelletjesmiddag in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Team Welzijn Lansingerland organiseert op maandag 12 februari een gezellige spelletjesmiddag, van 14.00-16.00 uur in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is niet nodig. De spelletjesmiddag vindt elke maandagmiddag plaats. Meer informatie is te vinden op www.welzijnlansingerland.nl of bel 010-2075894.

Sponsorklaverjassen in Huize Petrus

Berkel en Rodenrijs – Op 13 februari is er weer een sponsorklaverjasavond in Huize St. Petrus, waarvan de opbrengst gebruikt zal worden voor renovatie van het tuinpaviljoen van het huis aan de Noordeindseweg 94. De avond begint om 20.00 uur in de koffiezaal waar vanaf 19.30 de koffie klaar staat.

Workshop Bloesemremedies

Berkel en Rodenrijs – De Levensstroom, praktijk voor reiki, ayurvedische massage en bloesemremedies organiseert op zaterdag 17 februari een workshop Bloesemremedies. Het programma loopt van 10.00 – 16.00 uur en bevat uitleg van het ontstaan en de werking van bloesemremedies. Inlichtingen en/of opgave: Ineke Delfgaauw, tel. 010-5117137 of delevensstroom99@gmail.com.

Kinder- en jeugdkoor Young Voices

Berkel en Rodenrijs – De koren van kinder- en jeugdkoor Young Voices repeteren op dinsdag in de Ark, Oranjestraat 2. Iedereen vanaf zes jaar mag gratis drie proeflessen volgen. Kinderkoor 1 repeteert van 15.30 tot 16.45 uur; Kinderkoor 2 sluit aan om 16.15 uur, waarbij een half uur gezamenlijk wordt gerepeteerd. Zij eindigen om 17.30 uur. Zo leren de leden elkaar kennen en ervaart men hoe het is om in een grotere groep te zingen. Het jeugdkoor blijft repeteren op dinsdag van 19.15 tot 21.15 uur. Aanmelden kan via www.youngvoices.eu.

Bridgen Overdag Berkel

Berkel en Rodenrijs – Het bridgeseizoen 2017-2018 van Bridgevereniging Bridgen Overdag Berkel (B.O.B.) is bezig aan de tweede helft. Wie vrijblijvend een paar keer gratis wil meespelen en de sfeer wil proeven is van harte welkom en kan contact opnemen met Leo van Dorp. Ook kan men zich bij deze gezellige vereniging nog steeds aanmelden om op woensdag van 13.30 tot 16.45 uur te bridgen in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Voor een gereduceerd bedrag kan men dit lopende seizoen nog instappen. Voor beginners of reeds ervaren bridgers, met of zonder bridgepartner. Aanmelden/informatie: Leo van Dorp, tel. 010-5217751 of wedstrijdsecretariaat, tel. 06-42541404. Een email sturen kan ook: l.vandorp@casema.nl of bridgenoverdagberkel@gmail.com.

Bingo in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Team Welzijn Lansingerland organiseert op vrijdag 16 februari een gezellige bingo, van 14.00-16.00 uur in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. De kosten bedragen € 3,50, van te voren opgeven bij Wel-Kom! of telefonisch 010-2075894. Meer informatie is te vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

Taizéviering in De Ark

Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 18 februari begint om 19.00 uur een Taizéviering in De Ark, Oranjestraat 2. Belangstellenden zijn van harte welkom deze viering bij te wonen.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Koffie/inloopochtend Bleiswijk – Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in het gebouw …

Geef een reactie