zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Koffie/inloopochtend

Bleiswijk – Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in het gebouw van de gereformeerde kerk, Dorpsstraat, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk – Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2 bij Welzijn Lansingerland. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

CDA wijkbezoek

Bleiswijk – Al vele jaren organiseert het CDA wijkbezoeken in geheel Lansingerland. Zij willen met deze wijkbezoeken in contact komen en blijven met alle inwoners van de gemeente en aanhoren wat er speelt in de wijk. Op zaterdagochtend 10 februari staat de z.g.n. Koffiekeet van 10.00 tot 12.00 uur geparkeerd op het Kranenburgplein in Bleiswijk. Ieder die iets wenst te bespreken of zich wil beklagen omtrent voorvallen in de wijk is welkom om bij het drinken van een kop koffie of thee dit met elkaar te delen.

Dorcas Depot

Bleiswijk – Op 10 februari is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 – 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Bingo bij Crescendo

Bleiswijk – Op zaterdag 10 februari organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk een bingoavond voor het gehele gezin in MKC ’t Web, Nachtegaallaan 4. De koffie en thee zijn zoals gebruikelijk gratis. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Gratis toegang.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen en er is gratis internet. Pecto’s is vanaf 1 januari niet meer op zaterdag geopend. De openingstijden is nu: vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Informatie stemmingswisseling kinderen

Bleiswijk – Dinsdagavond 13 februari (20.00-22.00 uur) en woensdagmorgen 14 februari (09.15-11.15 uur) organiseert Wilma Harreman een informatiebijeenkomst over veranderingen, onrust en emotionele stemmingswisselingen bij kinderen. Hoe krijgt u uw kind weer goed in zijn/haar vel. Aanmelden is verplicht en kan bij Wilma Harreman, tel. 010-5218530 of via de website praktijkharreman.nl.

Workshop ‘Valentijns hanger maken’

Bleiswijk – Team Welzijn Lansingerland Bleiswijk organiseert op woensdag 14 februari een workshop ‘plantenhanger maken van een fietsband’. De workshop is inclusief materiaal, plantje, koffie/thee met wat lekkers. Tijd: 14.00-16.00 uur, zaal open 13.30 uur. Waar: De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Kosten: € 6,50 /houders actiefpas: € 5,- (betalen aan de zaal). Opgeven voor 12 februari, tel. 010-5225545, bd@swsl.nl of bij de bar in De Leeuwerik.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Koffie/inloopochtend Bleiswijk – Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in het gebouw …

Geef een reactie