dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Politiek Café bij Ondernemend Lansingerland
Lansingerland - Ondernemend Lansingerland organiseert op woensdag 7 februari een Politiek Café in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Belangstellenden zijn van harte welkom in Retraiterie Rottemeren, Rottedijk 11 te Bleiswijk.

Politiek Café bij Ondernemend Lansingerland

Politiek Café bij Ondernemend Lansingerland

Lansingerland – Ondernemend Lansingerland organiseert op woensdag 7 februari een Politiek Café in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Belangstellenden zijn van harte welkom in Retraiterie Rottemeren, Rottedijk 11 te Bleiswijk.

Op 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De samenstelling van de gemeenteraad zal voor de komende vier jaar weer in belangrijke mate het reilen en zeilen van Lansingerland bepalen. Daarom gaat Ondernemend Lansingerland – onder leiding van discussieleider Violet Falkenburg – in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen.
Het uitgangspunt van deze avond zijn de zes speerpunten uit het recent door Ondernemend Lansingerland uitgegeven boekje “Speerpunten Ondernemend Lansingerland”. De afgevaardigden van de politieke partijen krijgen de gelegenheid hun standpunt toe te lichten over onderwerpen als bereikbaarheid, lastendruk en bedrijventerreinen.
Inloop vanaf 17.00 uur, het Politiek Café begint stipt om 17.30 uur, om 19.30 uur wordt een maaltijd genuttigd.
Aanmelden kan via de website van Ondernemend Lansingerland: www.ondernemendlansingerland.nl.

Check Also

Tweede prijsuitreiking kassabonnenactie

Tweede prijsuitreiking kassabonnenactie Berkel en Rodenrijs – Na de eerste uitreiking rond de jaarwisseling was …

Geef een reactie