woensdag 15 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Bleiswijk – Burgemeester Pieter van de Stadt, wethouder Albert Abee en Theo Ammerlaan, voorzitter lokale LTO, bezochten afgelopen week het getroffen glastuinbouwcluster in Bleiswijk. De storm die op woensdag 3 januari over het land trok, heeft bij diverse bedrijven voor enkele miljoenen schade aangericht.

Burgemeester en wethouder bezochten enkele tuinbouwbedrijven om hun steun te betuigen en medeleven te tonen aan de zichtbaar aangeslagen ondernemers. De schade bij deze bedrijven is aanzienlijk. Tijdens het bezoek deden de ondernemers hun verhaal, informeerden de bestuurders over de situatie van hun bedrijf op dit moment en welke stappen er in de komende periode volgen om de schade te herstellen. De bestuurders willen met hun bezoek alle getroffen ondernemers een hart onder de riem steken. Deze kassen zijn de motor van de glastuinbouwsector in Nederland.

Check Also

SchuldHulpMaatjes gezocht

Lansingerland – In veel huishoudens krijgen mensen de touwtjes niet meer aan elkaar geknoopt. Problematische …