maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Bleiswijk – Burgemeester Pieter van de Stadt, wethouder Albert Abee en Theo Ammerlaan, voorzitter lokale LTO, bezochten afgelopen week het getroffen glastuinbouwcluster in Bleiswijk. De storm die op woensdag 3 januari over het land trok, heeft bij diverse bedrijven voor enkele miljoenen schade aangericht.

Burgemeester en wethouder bezochten enkele tuinbouwbedrijven om hun steun te betuigen en medeleven te tonen aan de zichtbaar aangeslagen ondernemers. De schade bij deze bedrijven is aanzienlijk. Tijdens het bezoek deden de ondernemers hun verhaal, informeerden de bestuurders over de situatie van hun bedrijf op dit moment en welke stappen er in de komende periode volgen om de schade te herstellen. De bestuurders willen met hun bezoek alle getroffen ondernemers een hart onder de riem steken. Deze kassen zijn de motor van de glastuinbouwsector in Nederland.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie