vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Burgemeester en wethouder bezoeken getroffen glastuinbouwcluster

Bleiswijk – Burgemeester Pieter van de Stadt, wethouder Albert Abee en Theo Ammerlaan, voorzitter lokale LTO, bezochten afgelopen week het getroffen glastuinbouwcluster in Bleiswijk. De storm die op woensdag 3 januari over het land trok, heeft bij diverse bedrijven voor enkele miljoenen schade aangericht.

Burgemeester en wethouder bezochten enkele tuinbouwbedrijven om hun steun te betuigen en medeleven te tonen aan de zichtbaar aangeslagen ondernemers. De schade bij deze bedrijven is aanzienlijk. Tijdens het bezoek deden de ondernemers hun verhaal, informeerden de bestuurders over de situatie van hun bedrijf op dit moment en welke stappen er in de komende periode volgen om de schade te herstellen. De bestuurders willen met hun bezoek alle getroffen ondernemers een hart onder de riem steken. Deze kassen zijn de motor van de glastuinbouwsector in Nederland.

Check Also

Jobhulpmaatje – Samen werkt het!

Lansingerland - JobHulpMaatje werkt in meerdere Nederlandse steden al met succes. Door middel van maatjes- en groepstrajecten steunt zij werkzoekenden en helpt ze op weg naar passend werk. Op 28 mei start de eerste JobGroup in Pand 58.