dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Politiek » WIJ Lansingerland stelt zich voor

WIJ Lansingerland stelt zich voor

WIJ Lansingerland stelt zich voor

Lansingerland – Op zaterdag 13 januari presenteerden de kandidaten van WIJ Lansingerland zich. WIJ Lansingerland gaat met 19 dorpsgenoten de gemeenteraadsverkiezingen in. De slogan voor de komende verkiezingen luidt : “Positief vooruit !”

WIJ Lansingerland is een lokale politieke partij en is daarom niet gebonden aan landelijke partijpolitieke standpunten. WIJ wil er écht zijn voor de inwoners en ondernemers van onze mooie gemeente. De partij doet al vier jaar mee in het besturen van de gemeente als oppositiepartij. Bij de vorige verkiezingen zijn twee zetels behaald.
“WIJ Lansingerland heeft de afgelopen vier jaar laten zien dé partij te zijn die de jeugdbelangen behartigt”, zegt Leon Hoek, lijsttrekker. “Wij waken ervoor dat de gemeente niet onnodig geld uitgeeft en houden ondoorzichtige financiële zaken tegen het licht. De levendigheid van alle dorpskernen heeft de volledige aandacht van WIJ Lansingerland. Verder vinden WIJ het belangrijk dat Lansingerland een groene gemeente is èn blijft en dat bewoners en ondernemers in een veilige omgeving kunnen leven en werken. Juist door de postieve instelling van WIJ Lansingerland komen we met z’n allen verder. Zoek de overeenkomsten en niet de verschillen!”
Het partijprogramma van WIJ Lansingerland bevat de volgende vijf speerpunten: Jeugd heeft de Toekomst, Financieel in Balans, Levendige Dorpskernen, Groene Gemeente en Samen Leven en Werken.
Het volledige partijprogramma is te vinden op de website http://www.wijlansingerland.nl.

Check Also

Afvalscheiding moet en kan beter!

Lansingerland - De raadsleden van commissie Ruimte werden op woensdag 12 december jl. tijdens een Beeldvormingsavond geïnformeerd over de mogelijkheden om het scheiden van huisafval te verbeteren. Een afweging tussen landelijk gestelde doelen en wat dat eenmalig gaat kosten, zal over enkele maanden gemaakt moeten worden.

Geef een reactie