donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Sport » HBR zet jarige Ger van der Windt in het zonnetje

HBR zet jarige Ger van der Windt in het zonnetje

HBR zet jarige Ger van der Windt in het zonnetje

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van HBR op 5 januari werd supervrijwilligster Ger van der Windt in het zonnetje gezet. Het was toevallig ook de dag waarop zij haar 70e verjaardag vierde.

Ger van der Windt is ongetwijfeld één van de bekendste vrijwilligers van HBR, met een uitzonderlijke staat van dienst. Al in mei 1992 was in het clubblad van HBR een oproep te vinden of er alsjeblieft meer leden zich als vaste barouder bij haar wilden aanmelden. Nu 26 jaar later is zij nog steeds verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het (inmiddels veel grotere) clubhuis van de Berkelse hockeyvereniging. Per week steekt zij tientallen uren in de club, dus alles bij elkaar is dit een astronomisch aantal vrijwilligersuren dat zich laat uitdrukken in mensjaren. Geen wonder dat HBR Ger heeft bij de gemeente heeft voorgedragen om dit jaar te worden uitgeroepen tot Sportvrijwilliger van Lansingerland van 2018. Maandagavond bleek dat die eer aan haar voorbij ging, maar dat neemt niet weg dat HBR enorm blij met haar is en haar tijdens de nieuwjaarsreceptie bedankte voor het vele werk dat zij tot nu toe voor de club heeft verricht.
Overigens heeft Ger zelf ook nog actief deelgenomen aan het hockeyspel. Ze was bijna 10 jaar de keepster van het dinsdag veterinnenteam.

Check Also

Voetbal Valken’68 – Soccer Boys: 2-1

Valkenburg – Het was balen voor de Bleiswijkse formatie, de beter voetballende ploeg, om met …

Geef een reactie