dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Algemeen » Ronde Tafel 136 haalt extra grote tent naar Lansingerland
Lansingerland - Wegens de succesvolle kaartverkoop heeft Ronde Tafel 136 besloten om voor het feest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan op 17 maart de capaciteit van de tent uit te breiden en 1000 extra kaarten in de verkoop te doen.

Ronde Tafel 136 haalt extra grote tent naar Lansingerland

Concert at the Park

Ronde Tafel 136 haalt extra grote tent naar Lansingerland

Lansingerland – Wegens de succesvolle kaartverkoop heeft Ronde Tafel 136 besloten om voor het feest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan op 17 maart de capaciteit van de tent uit te breiden en 1000 extra kaarten in de verkoop te doen.

Dit betekent dat er op het Evenemententerrein in het Annie M.G. Schmidtpark een megatent van maar liefst 70 bij 32 meter wordt geplaatst.
Lars de Wit, voorzitter van de feestcommissie, is blij verrast dat er zoveel enthousiasme rond het evenement bestaat.
“De line-up met de live band van Xander de Buisonjé, Ali B, Sharon Doorson en Lange Frans slaat goed aan. Er zijn zelfs mensen uit de Achterhoek, Groningen en Utrecht die al tickets hebben geboekt. Concert at the Park wordt voor zover we nu weten het grootste muziekevenement ooit in Lansingerland gehouden. Donderdagochtend 11 januari gaan vanaf 08.00 uur de extra 1000 kaarten in de verkoop via de website www.concertatthepark.nl.
De VIP pakketten zijn inmiddels ook in de verkoop gegaan. Geïnteresseerden kunnen deze pakketten ook via de website bestellen.

Goede doelen

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs steunt meerdere maatschappelijke doelen door middel van de persoonlijke inzet van de leden en door inzameling van geld. Met het Concert at the Park levert de Ronde Tafel steun aan een aantal lokale verenigingen: TOGB, HBR, Scouting Olave St. Clair, Soccer Boys, Korfbalvereniging Weidevogels, LTV Bleiswijk, B.V.C.B., Orioles en Lawn Tennis Club Triomf.
Kaarten voor dit muzikale evenement kosten € 30,- en voor een VIP kaart betaalt men € 149,-.
Daarnaast zijn er voor bedrijven speciale VIP arrangementen te reserveren. Voor bedrijven die een extra bijdrage willen doen bestaan er verschillende sponsorpakketten.
Kijk voor meer informatie en tickets: www.concertatthepark.nl.

Check Also

Divoo is blij met Herfstsnuffelmarkt Oudelandse Hof

Berkel en Rodenrijs - Hoewel het buiten niet echt herfstachtig was, heerste er woensdag 31 oktober in de Oudelandse Hof wel een herfstsfeertje tijdens de snuffelmarkt die werd gehouden. Slechts de dorre bladeren van de bomen ontbraken. Een deel van de opbrengst ging naar de Stichting Divoo.

Geef een reactie