woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Reanimatie is levensreddend

Reanimatie is levensreddend

Reanimatie is levensreddend

Berkel en Rodenrijs – Stichting Werkgroepreanimatie Berkel en Rodenrijs organiseert in maart 2018 een 2-avondse opleiding voor reanimatie met gebruik van het AED apparaat. De eerste les is woensdag 7 maart en de tweede les woensdag 14 maart. De stichting is een reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting.

De deelnemers aan de cursus leren tijdens deze opleiding te reanimeren en gebruik te maken van de Automatische Externe Defibrillator(AED). Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en poppen. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs die bij de Nederlandse Reanimatie Raad(NRR) zijn ingeschreven. De cursus wordt gegeven van 20.00 tot 22.00 uur op de Wilgenlaan 5 te Berkel en Rodenrijs.

Cruciaal

De eerste zes minuten zijn cruciaal bij een hartstilstand. De kans op overleven bij een hartstilstand buiten het ziekenhuis is, dankzij het toenemend aantal vrijwilligers (inmiddels 170.000) meer dan verdubbeld. Sluit u aan en help! De opleiding staat open voor iedereen die er belangstelling voor heeft.
De kosten voor deze twee avonden bedragen € 32,50, inclusief lesmateriaal en certificering.
Aanmelden kan per mail via werkgroepreanimatieberkel@gmail.com. Kijk voor meer informatie op de website www.reanimatiepartnerlansingerland.nl.

Check Also

Sinterklaasfeest op De Peuterhoek

Sinterklaasfeest op De Peuterhoek Bleiswijk – In de week voor 5 december was het elke …

Geef een reactie