zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Reanimatie is levensreddend

Reanimatie is levensreddend

Reanimatie is levensreddend

Berkel en Rodenrijs – Stichting Werkgroepreanimatie Berkel en Rodenrijs organiseert in maart 2018 een 2-avondse opleiding voor reanimatie met gebruik van het AED apparaat. De eerste les is woensdag 7 maart en de tweede les woensdag 14 maart. De stichting is een reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting.

De deelnemers aan de cursus leren tijdens deze opleiding te reanimeren en gebruik te maken van de Automatische Externe Defibrillator(AED). Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en poppen. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs die bij de Nederlandse Reanimatie Raad(NRR) zijn ingeschreven. De cursus wordt gegeven van 20.00 tot 22.00 uur op de Wilgenlaan 5 te Berkel en Rodenrijs.

Cruciaal

De eerste zes minuten zijn cruciaal bij een hartstilstand. De kans op overleven bij een hartstilstand buiten het ziekenhuis is, dankzij het toenemend aantal vrijwilligers (inmiddels 170.000) meer dan verdubbeld. Sluit u aan en help! De opleiding staat open voor iedereen die er belangstelling voor heeft.
De kosten voor deze twee avonden bedragen € 32,50, inclusief lesmateriaal en certificering.
Aanmelden kan per mail via werkgroepreanimatieberkel@gmail.com. Kijk voor meer informatie op de website www.reanimatiepartnerlansingerland.nl.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.