zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Scholenmarkt voor basisschoolleerlingen groep 8

Scholenmarkt voor basisschoolleerlingen groep 8

Scholenmarkt voor basisschoolleerlingen groep 8

Op woensdag 17 januari 2018 vindt in sporthal Oostmeer de jaarlijkse scholenmarkt voortgezet onderwijs plaats. Er zijn voortgezet onderwijs scholen aanwezig uit Lansingerland en uit de omliggende gemeenten.

In verband met de grote belangstelling wordt de drukte als volgt verspreid: belangstellenden uit Bleiswijk en Bergschenhoek worden tussen 19.30 en 20.30 uur verwacht. Ouders, verzorgers en leerlingen uit Berkel en Rodenrijs zijn van 20.15 tot 21.30 uur welkom.
Tijdens de markt geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school.
Het adres van Sporthal Oostmeer is: Het Hoge Land 19 in Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.