woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Jumbo Bleiswijk gaat de uitdaging aan

Jumbo Bleiswijk gaat de uitdaging aan

Jumbo Bleiswijk gaat de uitdaging aan

Bleiswijk – Trots is hij; Tom Dame van de Jumbo uit Bleiswijk. Niet alleen op de winkel die in de maand december grondig werd verbouwd, maar ook op zijn team dat er ook in het nieuwe jaar weer de schouders onder zet. En zeker niet in de laatste plaats trots op de klanten die weer dagelijks hun boodschappen komen doen en genieten van het (nieuwe) aanbod.

Trees Borkus-Henskens

Het was een hele uitdaging waar Tom en zijn team voor stonden. Zij waren als laatste zaak aan de beurt om aangesloten te worden op de splinternieuwe passage die het centrum van Bleiswijk inmiddels rijk is. Na Primera, bakker Ammerlaan en de pinautomaat van de Rabobank begon de klus bij Jumbo op 2 december. De supermarkt opende 20 december op feestelijke wijze en dat was gelukkig net op tijd om alle klanten in de gelegenheid te stellen hun boodschappen nog voor de feestdagen in huis te halen.

Bombarie

Tijdens de verbouwing kwamen de klanten regelmatig even een kijkje nemen naar de vorderingen. Er was een vakkundige en goede ploeg ingezet voor de verbouwing. Met korte lijntjes, snel schakelen en ervaring. Op maandag 11 december kwam het hele team – dat zijn inmiddels een kleine honderd medewerkers en we zijn nog op zoek naar nieuwe – bijeen voor de ‘Wij van Jumbo’-dag, waarbij we met elkaar konden brainstormen hoe we onze visie gestalte konden geven. De week voor de opening kwam het hele team bijeen om met elkaar de hele winkel door te lopen. Om vervolgens de straat op te gaan en met veel bombarie aan iedereen die het horen wilde bekend te maken dat de winkel weer open ging. “We hoorden van verschillende kanten ‘we hebben jullie gemist’ en veel mensen waren heel blij dat we weer open gingen. Wij als team uiteraard ook. Ook na de opening kregen we veel leuke reacties en die sloten naadloos aan bij het doel dat we hebben: Wij zijn hèt gezicht van ons dorp! Dat willen we met het hele team waarmaken; zowel met een goede supermarkt als met het steunen van lokale initiatieven.” Er komen leuke acties aan, zoals onder andere aan het einde van de maand de sportplaatjesactie voor lokale clubs, maar ook acties in de winkel met gratis producten.”

De veranderingen

De supermarkt is uitgebreid met 300 m² winkeloppervlakte, een andere entree, pick-up point, zelfscan, verkoop van Lotto en Toto, een weekendbloemist die boeketten maakt, sushi’s die van woensdag tot en met zaterdag vers worden bereid, verse kip die ter plaatse wordt gegrild met diverse marinades, verse pizza (was er al), schepvis, een exclusieve diepvriesvlees-lijn, de tapasafdeling is verder uitgebreid, er is meer speciaal bier (ook gekoeld) en er is een 40 meter (40 x 7 planken) met droge kruidenierswaren bijgekomen.
“Bovendien is er meer magazijnruimte bijgekomen, wat het werken zowel fijner als overzichtelijker maakt. Niet alleen de werkruimten zijn aangepakt; ook de eerste etage is niet vergeten. De plek waar gegeten wordt en ‘achter de schermen’ gewerkt. Ook daar is de verfkwast veelvuldig in de weer geweest om er een gezellige verblijfsruimte van te maken.”
Er is dus het een en ander veranderd en de klanten moesten ook even aan de nieuwe rooting in de winkel wennen. “Maar wat blijft zijn de Jumbo zeven zekerheden, de pret van het team om ‘vol gas’ te gaan en de leuke sfeer hier in het dorp en in de nieuwe passage. Heel gaaf om te ervaren.”

Check Also

The most wonderful time of the year

Kerst staat dit jaar voor glitter. Die glitters mogen alle kleuren zijn; goud, zilver, roze, paars en groen. Je mag lekker uitpakken en gezellig de kerst vieren in een outfit waar je je helemaal fijn in voelt.

Geef een reactie