donderdag 13 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » De Klipper zoekt vrijwilligers tussenschoolse opvang

De Klipper zoekt vrijwilligers tussenschoolse opvang

De Klipper zoekt vrijwilligers tussenschoolse opvang

Berkel en Rodenrijs – Een gezellig rustmoment tussen de drukke schooluren en een oplettend oog voor de leerlingen die overblijven. Basisschool De Klipper in Berkel Rodenrijs zoekt vrijwilligers voor de tussenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Vind je het leuk om met kinderen te werken? En ben je tussen de middag op werkdagen beschikbaar? Word dan vrijwilliger bij basisschool De Klipper. Als vrijwilliger word je aangestuurd door een pedagogisch geschoolde coördinator. Je ontvangt een vergoeding en gratis de benodigde scholing.
Reageren kan via tel. 010 – 286 27 77 en vraag naar Anouk Hijdra bij wie je ook meer informatie kunt opvragen.

Check Also

Vrijwilligers maaltijdservice gezocht

Lansingerland – Welzijn Lansingerland is op zoek naar gemotiveerde en betrokken vrijwilligers die de warme …

Geef een reactie