woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Wat is een hoortoestel?
Een hoortoestel is een persoonlijke geluidsversterker die in of achter het oor gedragen wordt. Het wordt zodanig ingesteld dat het een zo goed mogelijke compensatie biedt voor uw gehoorverlies. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer u met name de hoge tonen niet meer goed hoort, maar de lage wel, het hoortoestel die hoge tonen meer zal versterken dan de lage.

Wat is een hoortoestel?

Wat is een hoortoestel?

Een hoortoestel is een persoonlijke geluidsversterker die in of achter het oor gedragen wordt. Het wordt zodanig ingesteld dat het een zo goed mogelijke compensatie biedt voor uw gehoorverlies. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer u met name de hoge tonen niet meer goed hoort, maar de lage wel, het hoortoestel die hoge tonen meer zal versterken dan de lage.

De drie basiscomponenten van hoortoestel zijn het microfoontje, dat geluid opvangt, de microchip en het luidsprekertje dat in de gehoorgang het versterkte geluid afgeeft. De microfoon zet het geluid om in een elektrisch signaal, wat vervolgens naar de microchip gaat. Deze versterkt zacht geluid en onderdrukt de harde geluiden. Maar daarnaast kunnen nog allerlei filters ingesteld worden die het horen gemakkelijker en comfortabeler maken of die het spraakverstaan verbeteren. Samen met onze audiciens bepalen we samen de keuze voor een bepaald hoortoestel en stellen we deze af op uw wensen. Kortom een hoortoestel op maat, waar u weer veel luisterplezier van zult hebben!
U heeft vast wel eens gehoord van mensen in uw omgeving hoe een hoortoestel bevalt. Het beste is natuurlijk om dit zelf uit te proberen. Wij nodigen u graag uit in de winkel van Van Keulen Horen om zelf de werking te ervaren. U kunt bij ons namelijk altijd vrijblijvend een hoortoestel op proef nemen.

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.