maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Sport » Kieviten lopen halve marathon in Linschoten

Kieviten lopen halve marathon in Linschoten

Kieviten lopen halve marathon in Linschoten

Bleiswijk – Op de zaterdag voor Kerst liep een groot aantal Kieviten de 40ste Linschotenloop. Enkele Kieviten liepen deze lange afstand voor de eerste keer en dit leidde meteen al tot mooie prestaties. Zo legde Johan Nap zijn eerste halve marathon af in een geweldige tijd van 1:54. Ook Marieke Nelissen liep de halve marathon voor de eerste keer, en kwam in een tijd van 2:04 over de finish. Corine Hillen liep een tijd van 2:01, Liesbeth van Os 2:01, Jolanda Langendoen 2:02, Marina Berkhout 2:03 en Marian Dalessi in 2:04. Met deze mooie prestaties konden zij met een voldaan gevoel genieten van de Kerst.

Check Also

LTV Bleiswijk begint feestelijk aan volgende 50 jaar

Bleiswijk - Dit jaar viert LTV Bleiswijk haar gouden jubileum. Dat ging niet ongemerkt voorbij, maar werd zaterdag 9 juni op en rond de banen van het tennispark aan de Götzenhainsingel gevierd met een groots en zonnig feest voor alle leden en belangstellenden.