woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » Sport » Huldiging clubkampioenen de Kieviten

Huldiging clubkampioenen de Kieviten

Huldiging clubkampioenen de Kieviten

Bleiswijk – Vrijdagavond 5 januari zijn de clubkampioenen van 2017 van de Kieviten tijdens het Nieuwjaarsfeest bij het SRC Rottemeren gehuldigd. Het was een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst.

De volgende atleten vielen in de prijzen.
Jeugd: Lotte van Ingen (Pupillen meisjes), Rosa Eland (Junioren DC meisjes), Tess Grootscholten (Junioren BA meisjes).
Raul van Velzen (Pupillen jongens), Nick van der Steldt (Junioren DC jongens), Frank van Schie (Junioren BA jongens).
Bij de dames: Leanne van Rossum (Vrouwen SR), Jolanda Langendoen (Vrouwen 35), Tineke Stolk (Vrouwen 45) en Marjo de Bruin (Vrouwen 55).
De kampioenen bij de heren zijn: Matthijs van der Beek (Mannen SR), Raymond Zwarteveld (Mannen 35), Bart Roefs (Mannen 45), Willem van der Kooij (Mannen 55) en Cees Moerland (Mannen 65).
De algehele kampioenen in 2017 waren: Rosa Eland (Jeugd, meisjes), Frank van Schie (Jeugd, jongens), Tineke Stolk (dames) en Matthijs van der Beek (heren).
Tess Grootscholten en Matthijs van der Beek konden helaas niet aanwezig zijn om hun prijs persoonlijk in ontvangst te nemen.

Check Also

Stichting Rotterdam Fund Racers haalt recordbedrag op voor Alpe d’HuZes

Lansingerland - Donderdag 7 juni hebben drie teams van Rotterdam Fund Racers - met daarin enkele deelnemers uit Lansingerland - deelgenomen aan Alpe d’HuZes en gezamenlijk het recordbedrag van € 205.194,- bij elkaar gebracht. De negenentwintig teamleden zijn in totaal 98 keer de berg op gefietst en twee keer op gelopen.