donderdag 20 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Minuut gratis winkelen bij Jumbo Bleiswijk

Minuut gratis winkelen bij Jumbo Bleiswijk

Minuut gratis winkelen bij Jumbo Bleiswijk

Bleiswijk – Zaterdag 6 januari was het feest voor mevrouw R. Renne die de kans kreeg één minuut gratis te winkelen in de vernieuwde Jumbo supermarkt in Bleiswijk. Mevrouw Renne is vrijwilliger bij het ontmoetingscentrum De Leeuwerik in Bleiswijk. Tijdens de feestavond op 28 oktober 2017 won zij bij de verloting de hoofdprijs, een minuut gratis winkelen bij de Jumbo. Na een hartelijke ontvangst door bedrijfsleider Tom Dame werd het startschot gegeven. Samen met haar dochter en onder aanmoediging van personeelsleden van deze supermarkt wist ze voor ruim € 200 bij elkaar te winkelen.

Check Also

Gratis Glasbakdoos maakt ‘glasbakken’ nog makkelijker

Lansingerland - Om het de consument nog makkelijker te maken glas naar de glasbak te brengen, delen diverse supermarkten op zaterdag 29 september een exclusieve Glasbakdoos uit aan hun klanten.