dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Right of Way New Year Festival in Muziekpodium Rotonde

Right of Way New Year Festival in Muziekpodium Rotonde

Right of Way New Year Festival in Muziekpodium Rotonde

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 13 januari vindt de allereerste nieuwjaarseditie van het alom bekende metalfestival Right of Way plaats in Muziekpodium Rotonde.

Muziekpodium Rotonde, dat gevestigd is aan het Hoge Land 15, luidt het nieuwe jaar passend in. Er zullen in totaal vier bands het podium betreden. De zaal gaat om 20.00 uur. De entree bedraagt € 2 voor leden en niet-leden betalen € 4 (kaartverkoop aan de deur). Parkeren is gratis en voor de deur.

Line-up

Lack of Morality is een hardcore/grindcore band die inspiratie haalt uit bands als Napalm Death en Machine Head. Een flink opzwepende combinatie van herrie, filosofie en bier!
De band Slavery Farm is een bak verpletterende brute luidheid met een overweldigende energieke impact. Deze band die haar invloeden haalt uit ‘crust’ ‘d-beat’ en deathmetal omschrijft zijn shows als ‘een muzikale uitdrukking van woede, frustratie en wanhoop’.
Nox Aeterna is een melodische deathmetal band uit Rotterdam. Zij brengen al ruim 10 jaar hun op Scandinavische metal gebaseerde symfonische geluid ten gehore.
Bloodsphere is natuurlijk bij iedereen allang bekend: death metal with a groove. De heren van deze band staan garant voor een energieke show met een duidelijke missie: spelen tot de hele zaal los gaat!
Parkeren kan gratis voor de deur!

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.