woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Algemeen » Right of Way New Year Festival in Muziekpodium Rotonde

Right of Way New Year Festival in Muziekpodium Rotonde

Right of Way New Year Festival in Muziekpodium Rotonde

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 13 januari vindt de allereerste nieuwjaarseditie van het alom bekende metalfestival Right of Way plaats in Muziekpodium Rotonde.

Muziekpodium Rotonde, dat gevestigd is aan het Hoge Land 15, luidt het nieuwe jaar passend in. Er zullen in totaal vier bands het podium betreden. De zaal gaat om 20.00 uur. De entree bedraagt € 2 voor leden en niet-leden betalen € 4 (kaartverkoop aan de deur). Parkeren is gratis en voor de deur.

Line-up

Lack of Morality is een hardcore/grindcore band die inspiratie haalt uit bands als Napalm Death en Machine Head. Een flink opzwepende combinatie van herrie, filosofie en bier!
De band Slavery Farm is een bak verpletterende brute luidheid met een overweldigende energieke impact. Deze band die haar invloeden haalt uit ‘crust’ ‘d-beat’ en deathmetal omschrijft zijn shows als ‘een muzikale uitdrukking van woede, frustratie en wanhoop’.
Nox Aeterna is een melodische deathmetal band uit Rotterdam. Zij brengen al ruim 10 jaar hun op Scandinavische metal gebaseerde symfonische geluid ten gehore.
Bloodsphere is natuurlijk bij iedereen allang bekend: death metal with a groove. De heren van deze band staan garant voor een energieke show met een duidelijke missie: spelen tot de hele zaal los gaat!
Parkeren kan gratis voor de deur!

Check Also

Training voor mantelzorgers

Lansingerland – Kwadraad Maatschappelijk werk en Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Lansingerland verzorgen samen een training …