woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Bergschenhoek – Zaterdag 5 januari heeft een aantal lopers van de Running 2B loopgroep uit Bergschenhoek (voorheen DOTO loopgroep) het nieuwe jaar traditioneel ingeluid met een 5 km testloop rond de Kralingse Plas. De geboekte tijden zijn een goede indicatie voor de huidige conditie en dienen als leidraad voor de trainers om er met hun trainingen op voort te borduren. De loopgroep heeft als doel een aantal lopers klaar te stomen voor de kwart Marathon van Rotterdam die in april 2018 wordt gelopen. De geklokte tijden zijn een goede nul-meting: Andreas Cornelisse 21:05, Gert-Jan Smit 24:08, Jack Verdonk 26:04, John Dolstra 26:46, Jan-Willem Foppen 27:54, Gert-Jan Meijers 28:52, Marta van Sitteren 29:03, Silvia Stolk – de Jong 30:12, Karianne Meuldijk 31:58, Jos de Mooij 32:24 en Annet van Eck 33:31.

Check Also

TOGB 1 speelt tafeltennisfinale NTTB beker

Berkel en Rodenrijs - Zondag 9 december werden bij tafeltennisvereniging De Kruiskamp in Den Bosch de halve finales van de NTTB beker gespeeld. Ronald Vijverberg, Milo de Boer en Leroy Heemskerk van ttv TOGB werden gekoppeld aan het sterke Red Stars Stars en in de andere halve finale speelden Sittard en Taverzo tegen elkaar.

Geef een reactie