woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Running 2B loopgroep loopt Nieuwjaarsloop

Bergschenhoek – Zaterdag 5 januari heeft een aantal lopers van de Running 2B loopgroep uit Bergschenhoek (voorheen DOTO loopgroep) het nieuwe jaar traditioneel ingeluid met een 5 km testloop rond de Kralingse Plas. De geboekte tijden zijn een goede indicatie voor de huidige conditie en dienen als leidraad voor de trainers om er met hun trainingen op voort te borduren. De loopgroep heeft als doel een aantal lopers klaar te stomen voor de kwart Marathon van Rotterdam die in april 2018 wordt gelopen. De geklokte tijden zijn een goede nul-meting: Andreas Cornelisse 21:05, Gert-Jan Smit 24:08, Jack Verdonk 26:04, John Dolstra 26:46, Jan-Willem Foppen 27:54, Gert-Jan Meijers 28:52, Marta van Sitteren 29:03, Silvia Stolk – de Jong 30:12, Karianne Meuldijk 31:58, Jos de Mooij 32:24 en Annet van Eck 33:31.

Check Also

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk - De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.