dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Riet Huynen draagt stokje Activiteitenclub De Naeld over aan Henny Vos

Riet Huynen draagt stokje Activiteitenclub De Naeld over aan Henny Vos

Riet Huynen draagt stokje Activiteitenclub De Naeld over aan Henny Vos

Berkel en Rodenrijs – Na zich twaalf jaar met veel plezier en samen met andere vrijwilligers ingezet te hebben als activiteitenleider van De Naeld in de centrale ruimte van De Naeldhorst aan de Van Naeldwijcklaan besloot Riet Huynen het stokje over te dragen “Ik heb de keuze gemaakt voor mijn nieuwe liefde Ton en zijn boerderij,” zei ze er zelf over tijdens haar afscheid op zondagmiddag 7 januari.

Trees Borkus-Henskens

Namens 3B Wonen, verhuurder van De Naeldhorst, was beleidsadviseur Frans Schwiebbe present om Riet te bedanken voor haar jarenlange inzet en de vele creatieve ideeën die zij ontwikkelde voor De Naeld.
“Het is maar goed dat er mensen zijn zoals jij,” wist ook hij. “De samenleving kan niet zonder deze enthousiaste vrijwilligers. Jij nam twaalf jaar geleden het voortouw om van deze ruimte een echte ontmoetingsruimte te maken voor de bewoners van zowel de Naeldhorst als de Pastoor Velthuijsestraat, maar ook voor omwonenden. Je wist 3B Wonen te vinden met het idee om deze plek niet alleen als hal te gebruiken of als wachtruimte voor de komst van familie of een taxi. Met als gevolg dat er verbouwd werd en er een gezellige ruimte kwam. Maar met alleen een leuke ruimte ben je er natuurlijk niet. Het werd mede door jouw inspanningen een ruimte om te ontmoeten, een plek waar mensen zich thuis voelen en waar tal van activiteiten plaats vinden. Je zette je met hart en ziel in en wist ook anderen te motiveren een steentje bij te dragen.”
Frans tot slot: “Je hebt aangegeven een stapje terug te willen doen en het stokje te willen overdragen aan Henny Vos. We wensen je veel geluk en voorspoed in je verdere leven waarin je nieuw levensgeluk gevonden hebt bij een nieuwe partner.”

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.