maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Riet Huynen draagt stokje Activiteitenclub De Naeld over aan Henny Vos

Riet Huynen draagt stokje Activiteitenclub De Naeld over aan Henny Vos

Riet Huynen draagt stokje Activiteitenclub De Naeld over aan Henny Vos

Berkel en Rodenrijs – Na zich twaalf jaar met veel plezier en samen met andere vrijwilligers ingezet te hebben als activiteitenleider van De Naeld in de centrale ruimte van De Naeldhorst aan de Van Naeldwijcklaan besloot Riet Huynen het stokje over te dragen “Ik heb de keuze gemaakt voor mijn nieuwe liefde Ton en zijn boerderij,” zei ze er zelf over tijdens haar afscheid op zondagmiddag 7 januari.

Trees Borkus-Henskens

Namens 3B Wonen, verhuurder van De Naeldhorst, was beleidsadviseur Frans Schwiebbe present om Riet te bedanken voor haar jarenlange inzet en de vele creatieve ideeën die zij ontwikkelde voor De Naeld.
“Het is maar goed dat er mensen zijn zoals jij,” wist ook hij. “De samenleving kan niet zonder deze enthousiaste vrijwilligers. Jij nam twaalf jaar geleden het voortouw om van deze ruimte een echte ontmoetingsruimte te maken voor de bewoners van zowel de Naeldhorst als de Pastoor Velthuijsestraat, maar ook voor omwonenden. Je wist 3B Wonen te vinden met het idee om deze plek niet alleen als hal te gebruiken of als wachtruimte voor de komst van familie of een taxi. Met als gevolg dat er verbouwd werd en er een gezellige ruimte kwam. Maar met alleen een leuke ruimte ben je er natuurlijk niet. Het werd mede door jouw inspanningen een ruimte om te ontmoeten, een plek waar mensen zich thuis voelen en waar tal van activiteiten plaats vinden. Je zette je met hart en ziel in en wist ook anderen te motiveren een steentje bij te dragen.”
Frans tot slot: “Je hebt aangegeven een stapje terug te willen doen en het stokje te willen overdragen aan Henny Vos. We wensen je veel geluk en voorspoed in je verdere leven waarin je nieuw levensgeluk gevonden hebt bij een nieuwe partner.”

Check Also

Schilderijenexpositie in ‘Galerie Oudeland’

Berkel en Rodenrijs - Regelmatig zijn er exposities in Zorgcentrum de Oudelandsehof. Vanaf 7 juni is er een expositie van schilderijen van vuurtorens in Nederland. Er staan er nog zo'n vijftig waarvan er twee nog in bedrijf zijn. Er bestaat zelfs een vereniging met 400 leden: de Nederlandse Vuurtorenvereniging, opgericht in 1992.