woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Sport » Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Nieuwjaarsreceptie van Soccer Boys is er één met nieuwtjes

Bleiswijk – De einduitslag van Soccer Boys Oud tegen Nieuw (1-2) was niet belangrijk. Het vermaak des te groter. Evenals het samenzijn na afloop. De nieuwjaarsbijeenkomst bracht wel wat nieuwtjes voor de Bleiswijkse voetballers.

Leo Schoovers, een gewaardeerd bestuurslid die op de laatste Algemene Ledenvergadering in november als bestuurslid was teruggetreden, werd op deze eerste bijeenkomst in 2018 benoemd tot Erelid van Soccer Boys. Leo blijft wel actief voor de club, met name rond de selectie.
Tevens werd bekend dat het bestuur en trainer Robert Linthorst het erover eens zijn geworden om ook in het seizoen 2018 – 2019 met elkaar door te gaan.
Voorzitter Jaap van Dijk vroeg in zijn toespraak ook aandacht voor Concert at the Park, het muziekevenement dat op 17 maart aanstaande in het Annie M.G. Schmidtpark wordt gehouden.
Jaap van Dijk: “Dit evenement wordt van harte aanbevolen. Een initiatief van de Ronde Tafel 136. De Ronde Tafel steunt verschillende lokale maatschappelijke doelen in Lansingerland, waaronder de sportverenigingen en dus ook Soccer Boys. Geef deze mensen respons op wat zij voor ogen hebben”, riep hij op.
Tijdens de druk bezochte bijeenkomst werden uiteraard zoals gebruikelijk de beste wensen naar elkaar uitgesproken. Dit allemaal onder het genot van een drankje, hapje, waaronder vanzelfsprekend oliebollen en appelflappen.

Check Also

Nieuwjaarsduik 2018 trekt ruim 250 duikers

Lansingerland - De jaarlijkse Nieuwjaarsduik, ditmaal op vrijdagavond 5 januari georganiseerd in zwembad De Windas, werd een nat en groot succes. Met meer dan 250 belangstellenden werd het een niet snel te vergeten start van het nieuwe jaar.