zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Sport » BVCB verwelkomt 2018 met gezellig nieuwjaarsfestijn

BVCB verwelkomt 2018 met gezellig nieuwjaarsfestijn

BVCB verwelkomt 2018 met gezellig nieuwjaarsfestijn

Bergschenhoek – Afgelopen zaterdagmiddag was het al snel gezellig druk op het terrein van BVCB. In de grote kantine verzamelde de jeugd zich om zich in te schrijven voor het Latje Trap. In de kleine kantine kwamen de voetballers bijeen die het tegen elkaar zouden gaan opnemen in een zogenaamd Italiaans toernooi. Na afloop van de sportieve activiteiten was er voor iedereen een hapje en een drankje tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Een optreden van zanger Arno Kolenbrander verhoogde de feestvreugde. Aandacht was er voor de speech van voorzitter Andy Bezem en veel mensen verlieten later de kantine met een gewonnen prijs uit de loterij.
Op het hoofdveld stonden ’s morgens de hoedjes en doeltjes al klaar voor het Latje Trap. De eerste enthousiasteling meldde zich al even voor 12.00 uur. De inschrijving begon pas om 13.00 uur. Rond die tijd druppelden steeds meer jeugdleden binnen en schreven zij zich in. In de kleine kantine werden de voetballers voor het Italiaans toernooi welkom geheten met een kop koffie en een heerlijke gevulde koek. Het waren de spelers van het eerste, van BVCB A1 en de vedetten van weleer van BVCB Oud. Zij lieten de bal weer rollen in wedstrijdjes van 30 minuten.

Nieuwjaarsreceptie

Rond de klok van vier uur was het al gezellig druk in de kantine. Voorzover het nog niet gebeurd was, wensten leden, sponsors en supporters elkaar het allerbeste toe voor het nog prille jaar. Na de eerste vocale klanken van zanger Arno Kolenbrander was het woord aan de voorzitter van BVCB. In zijn speech stond Andy Bezem stil bij het verdwijnen van de afdeling tennis, de sportieve tussenstand van de diverse elftallen, het nieuw aan te leggen kunstgrasveld en het verwelkomen van de nieuwe hoofdsponsor Jumbo.
Ook werd een vijftal “oervrijwilligers” in het zonnetje gezet. Er werd stil gestaan bij de leden die de club het afgelopen jaar zijn ontvallen. Tenslotte werd het glas met champagne door de 200 aanwezigen geheven en werd er geproost op 2018.

Check Also

Atletiek

Bleiswijk – Afgelopen zondag stonden er flink wat Kieviten aan de start van de 30e …

Geef een reactie