woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Koffie/inloopochtend

Bleiswijk – Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in het gebouw van de gereformeerde kerk, Dorpsstraat, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk – Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2 bij Welzijn Lansingerland. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

Schoenspecialist in Thuiszorgwinkel Bleiswijk

Bleiswijk – Elke dinsdag en donderdag is van 10.00 – 12.30 uur schoenspecialist Van Asperen Schoenen aanwezig in Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Dorpsstraat 3, voor advies met betrekking tot comfortabele schoenen en pantoffels. Info: www.vanasperenschoenen.nl

Dorcas Depot

Bleiswijk – Op 13 januari is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 – 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Bingo bij Crescendo

Bleiswijk – Op zaterdag 13 januari organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk een bingoavond voor het gehele gezin. De koffie en thee zijn zoals altijd gratis. Aanvang 20.00 uur in MKC ’t Web, Nachtegaallaan 4. Toegang is gratis.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen en er is gratis internet. Pecto’s is vanaf 1 januari niet meer op zaterdag geopend. De openingstijden is nu: vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Peuterdansen

Bleiswijk – Na de kerstvakantie start er een nieuwe cursus peuterdans bij peuterspeelzaal De Peuterhoek. Deze staat in het teken van het boek ‘De matroos’ van Dick Bruna waarin het winterseizoen centraal staat. Tijdens de zes lessen kunnen de peuters d.m.v. een “muzikaal verhaal” varen naar de Eskimo’s, sleeën, een walvis zijn door de daarbij passende bewegingen op muziek uit te voeren. Wanneer: maandag van 13.30 – 14.15 uur, startdatum 15 januari. Locatie: De Peuterhoek, Emmastraat 30. Inschrijven: tel. 010-5212073 of per e-mail via info@depeuterhoek.nl. Ook peuters die niet op de peuterspeelzaal zitten zijn welkom. Zie ook de website www.depeuterhoek.nl.

Klaverjassen KBO

Bleiswijk – Dinsdag 16 januari wordt er vanaf 14.00 uur geklaverjast en Rummikub gespeeld in het Parochiehuis Hoefweg 53. Ook wordt er gefietst onder leiding van Arnold Oosterlaan. De kosten zijn € 5,- voor KBO-leden en € 6,- voor niet-leden. Koffie/thee en een drankje zijn gratis. Deze soosmiddagen zijn altijd de eerste en derde dinsdag van de maand.

Vrouwen van Nu

Bleiswijk – Op woensdag 17 januari komen de dames van Vrouwen van Nu, afdeling Bleiswijk, bij elkaar voor de eerste maandelijkse ledenavond in het nieuwe Jaar. Voor deze avond is uitgenodigd Mark Lieverse, fysiotherapeut uit Bleiswijk. Het onderwerp is Valpreventie. Veel ouderen lopen risico om te vallen. Met de juiste aanpak kan het valrisico effectief verlaagd worden. Introducés zijn welkom, zij betalen € 5,-. Aanvang 20.00 uur in het Parochiehuis, Hoefweg 53. Zaal open 19.30 uur.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie