woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 11 januari wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Nieuwjaarsbingo in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zaterdag 13 januari is er een Nieuwjaarsbingo in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Aanvang 14.00 uur, vanaf 13.30 uur is de zaal open. De kosten voor de bingo bedragen € 4,- voor 10 rondes met één kaartje. Wie vragen heeft kan op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur contact opnemen met Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545. Mailen kan ook naar: info@swsl.nl of kijk op de website www.welzijnlansingerland.nl.

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. Informatie: Hans Visser, tel. 06-40667476, email: info@hetkegelhonk.nl.

KBO Soosmiddag

Bergschenhoek – Op dinsdag 16 januari is de eerste bijeenkomst van de KBO Bergschenhoek in het nieuwe jaar. Een goede gelegenheid om elkaar een voorspoedig 2018 toe te wensen en weer eens bij te praten over wat er zoal gebeurd is de laatste maand. Aanvang 14.00 uur in de Parochiezaal naast de Katholieke Kerk. Breng gerust een introducé of een nieuw lid mee. De kaarten zijn geschud en de spellendoos staat klaar.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie