maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Cognitieve fitness training voor ouderen

Cognitieve fitness training voor ouderen

Berkel en Rodenrijs – Welzijn Lansingerland organiseert voor ouderen een fitnesstraining met het thema: Beweeg je slimmer. Deze cognitieve training bestaat uit zes bijeenkomsten. De deelnemers verkrijgen door allerlei oefeningen op het gebied van ademhaling en concentratie evenwicht tussen lichaam en geest. Deze cognitieve fitness is effectief gebleken voor ouderen, voor mensen met cognitieve problemen en voor ieder ander die zijn/haar hersenen gezond wil houden. De training wordt gehouden op maandag 15 en 29 januari, 5, 12 en 19 februari en 5 maart, van 9.30 uur tot 11.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur). De locatie is Sociaal Café Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3, in Berkel en Rodenrijs. De cursus wordt gegeven door ervaren trainers van Doel Preventie (GGZ Delfland). De deelname is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Welzijn Lansingerland via 010 – 522 55 45 of per mail: tob@swsl.nl.

Check Also

Schilderijenexpositie in ‘Galerie Oudeland’

Berkel en Rodenrijs - Regelmatig zijn er exposities in Zorgcentrum de Oudelandsehof. Vanaf 7 juni is er een expositie van schilderijen van vuurtorens in Nederland. Er staan er nog zo'n vijftig waarvan er twee nog in bedrijf zijn. Er bestaat zelfs een vereniging met 400 leden: de Nederlandse Vuurtorenvereniging, opgericht in 1992.