woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Afslanken met vetcelbevriezing bij Bodymaker

Afslanken met vetcelbevriezing bij Bodymaker

Afslanken met vetcelbevriezing bij Bodymaker

Bergschenhoek – Corinne Tettelaar, oprichtster van Bodymaker, is de afgelopen 15 jaar bezig geweest de juiste combinatie te vinden tussen gezond eten, afslanken, sporten en diëten. Ze ontdekte dat afvallen op sommige plekken van het lichaam erg lastig was. Tot ze in aanraking kwam met de Cryolipolyse-Cryo21 behandeling ofwel vetcelbevriezing.

“Afvallen met vetcelbevriezing kan als een alternatief voor liposuctie gezien worden”, vertelt Corinne die met Bodymaker gevestigd is op de locatie van MyLife te Bergschenhoek. “Maar dan pijnloos, zonder injecties of herstelperiodes. Je kunt er niet zoveel mee afvallen als met liposuctie, maar wél kleine specifieke hoeveelheden. Als vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat.”
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en heeft een goede doorbloeding. Deze laag is dan ook goed aan te pakken door gezonde voeding én voldoende beweging. Maar daarboven zit nog een laagje vet. Deze laag krijgt bijna geen doorbloeding. Sporten en eten hebben weinig invloed op deze vetlaag. “Dit kan frustrerend werken. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Cryo21 vetcelbevriezing wist ik niet wat ik meemaakte. Ik ben één maat afgevallen, en ook nog eens op de juiste plekken!”
Informatie: Bodymaker, Bergweg-Noord 38/5 te Bergschenhoek, www.bodymaker.nl, tel. 06 – 11847522.

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.