woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Advertorial » Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Bergschenhoek- Acht jaar geleden kreeg Wouter van Wissen de kans om onder de vlag van aannemingsbedrijf Stuit uit Bergschenhoek van start te gaan met een rioolservice. Met ingang van het nieuwe jaar werd in goed overleg besloten de rioolservice los te koppelen van het Hoekse bedrijf.

Wouter van Wissen gaat onder een andere naam en in een andere plaats verder; als Rioolservice West in het Westland, maar hij blijft ook in Lansingerland actief. “Ik werk al veel in het Westland en daar bestond de mogelijkheid om samen met een loodgietersbedrijf de zaak verder uit te breiden. Ik werk nu nog alleen, maar als de groei zich voortzet kunnen daar collega’s bijkomen. We werken in het hele Oost- en Westland en houden onze klantenkring in beide gebieden.”

Check Also

Met Stigter genieten van alle seizoenen

De lente staat weer voor de deur en dat is voor veel mensen een goede reden nog eens kritisch naar hun tuin- en balkonmeubelen te kijken. Ook bij Stigter - de specialist in Tuin- en Serremeubelen - zijn de eerste lentekriebels merkbaar, maar "we hebben hier eigenlijk een vier seizoenen zaak", aldus René Stigter. “De collecties komen verspreid over het hele jaar binnen.”