zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Advertorial » Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Bergschenhoek- Acht jaar geleden kreeg Wouter van Wissen de kans om onder de vlag van aannemingsbedrijf Stuit uit Bergschenhoek van start te gaan met een rioolservice. Met ingang van het nieuwe jaar werd in goed overleg besloten de rioolservice los te koppelen van het Hoekse bedrijf.

Wouter van Wissen gaat onder een andere naam en in een andere plaats verder; als Rioolservice West in het Westland, maar hij blijft ook in Lansingerland actief. “Ik werk al veel in het Westland en daar bestond de mogelijkheid om samen met een loodgietersbedrijf de zaak verder uit te breiden. Ik werk nu nog alleen, maar als de groei zich voortzet kunnen daar collega’s bijkomen. We werken in het hele Oost- en Westland en houden onze klantenkring in beide gebieden.”

Check Also

PLUS Koelhuis in finaleronde PLUS Awards

Bergschenhoek - PLUS Koelhuis is weer een stap dichter bij de titel ‘Beste PLUS van Nederland’. Samen met negen andere supermarkten is de supermarkt in hartje Bergschenhoek door naar de finaleronde van de PLUS Awards 2018-2019.

Geef een reactie