maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Advertorial » Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Bergschenhoek- Acht jaar geleden kreeg Wouter van Wissen de kans om onder de vlag van aannemingsbedrijf Stuit uit Bergschenhoek van start te gaan met een rioolservice. Met ingang van het nieuwe jaar werd in goed overleg besloten de rioolservice los te koppelen van het Hoekse bedrijf.

Wouter van Wissen gaat onder een andere naam en in een andere plaats verder; als Rioolservice West in het Westland, maar hij blijft ook in Lansingerland actief. “Ik werk al veel in het Westland en daar bestond de mogelijkheid om samen met een loodgietersbedrijf de zaak verder uit te breiden. Ik werk nu nog alleen, maar als de groei zich voortzet kunnen daar collega’s bijkomen. We werken in het hele Oost- en Westland en houden onze klantenkring in beide gebieden.”

Check Also

Minder en duurzamere verpakkingen bij PLUS

Bergschenhoek – PLUS en haar belangrijkste leveranciers gaan zich gezamenlijk inzetten voor minder en duurzamer …

Geef een reactie