woensdag 15 augustus 2018 | week 33
Home » Advertorial » Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Bergschenhoek- Acht jaar geleden kreeg Wouter van Wissen de kans om onder de vlag van aannemingsbedrijf Stuit uit Bergschenhoek van start te gaan met een rioolservice. Met ingang van het nieuwe jaar werd in goed overleg besloten de rioolservice los te koppelen van het Hoekse bedrijf.

Wouter van Wissen gaat onder een andere naam en in een andere plaats verder; als Rioolservice West in het Westland, maar hij blijft ook in Lansingerland actief. “Ik werk al veel in het Westland en daar bestond de mogelijkheid om samen met een loodgietersbedrijf de zaak verder uit te breiden. Ik werk nu nog alleen, maar als de groei zich voortzet kunnen daar collega’s bijkomen. We werken in het hele Oost- en Westland en houden onze klantenkring in beide gebieden.”

Check Also

Letse culinaire maand krijgt vervolg met reis naar Riga

Bergschenhoek - In juni vond de Letse culinaire maand plaats. Ook PLUS Koelhuis bood klanten de kans om de smaak van Letse producten te proeven. Daarnaast kon er een reis naar Riga worden gewonnen. Regine Bokeloh bleek de gelukkige winnares. Zij kreeg haar bijzondere prijs woensdag 11 juli overhandigd.