vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Stuit Rioolservice verhuist

Bergschenhoek- Acht jaar geleden kreeg Wouter van Wissen de kans om onder de vlag van aannemingsbedrijf Stuit uit Bergschenhoek van start te gaan met een rioolservice. Met ingang van het nieuwe jaar werd in goed overleg besloten de rioolservice los te koppelen van het Hoekse bedrijf.

Wouter van Wissen gaat onder een andere naam en in een andere plaats verder; als Rioolservice West in het Westland, maar hij blijft ook in Lansingerland actief. “Ik werk al veel in het Westland en daar bestond de mogelijkheid om samen met een loodgietersbedrijf de zaak verder uit te breiden. Ik werk nu nog alleen, maar als de groei zich voortzet kunnen daar collega’s bijkomen. We werken in het hele Oost- en Westland en houden onze klantenkring in beide gebieden.”

Check Also

Kinderpsycholoog Martijn richt zich op doelmatige aanpak

Elke dinsdag arriveert kinderpsycholoog Martijn Aalberts in Berkel en Rodenrijs om er praktijk te houden. De overige dagen werkt hij vanuit zijn praktijk in Delft. Collega Dize Mesters werkt in Bleiswijk. Dat er behoefte bestaat aan een kinderpsycholoog moge duidelijk zijn; in het achterliggende jaar, zo blijkt uit landelijke onderzoek, heeft één op de tien kinderen psychische hulp gehad.