woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » Advertorial » Rasco Clemco vestigt zich op Oudeland

Rasco Clemco vestigt zich op Oudeland

Rasco Clemco vestigt zich op Oudeland

Na een aantal maanden met elkaar in gesprek te zijn geweest kon vlak voor Kerstmis overeenstemming worden bereikt over de verkoop van een mooi kavel op Oudeland. Het bedrijf Rasco Clemco gaat hier een nieuw bedrijfspand neerzetten, omdat het op de huidige locatie in Schiedam uit z’n jasje groeit. Een familiebedrijf dat bijna 50 jaar bestaat. Langzaam maar zeker begint bedrijvenpark Oudeland steeds meer gevuld te raken.
Rasco voert een uitgebreid assortiment professionele spuitapparatuur. Met de topmerken zoals Binks, Gema, Graco Ransburg,Tritech en WiWa behoort het leveringspakket van Rasco tot de grootste in de Benelux.
Clemco is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment straalapparatuur en vertegenwoordigt Clemco USA, een van de grootste producenten in de wereld van straalapparatuur.

Check Also

Blij met praktijk Remedial Teaching Bleiswijk

Bleiswijk - Sinds een half jaar is Bleiswijk een remedial teaching praktijk rijker. Annemiek Vrins zwaait sinds oktober 2017 de scepter over haar praktijk Remedial Teaching Bleiswijk. Door haar motto “Alles wat je aandacht geeft groeit” en de knusse inrichting van haar praktijkruimte, zullen de bezoekers zich snel op hun gemak voelen.