woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Rasco Clemco vestigt zich op Oudeland

Rasco Clemco vestigt zich op Oudeland

Rasco Clemco vestigt zich op Oudeland

Na een aantal maanden met elkaar in gesprek te zijn geweest kon vlak voor Kerstmis overeenstemming worden bereikt over de verkoop van een mooi kavel op Oudeland. Het bedrijf Rasco Clemco gaat hier een nieuw bedrijfspand neerzetten, omdat het op de huidige locatie in Schiedam uit z’n jasje groeit. Een familiebedrijf dat bijna 50 jaar bestaat. Langzaam maar zeker begint bedrijvenpark Oudeland steeds meer gevuld te raken.
Rasco voert een uitgebreid assortiment professionele spuitapparatuur. Met de topmerken zoals Binks, Gema, Graco Ransburg,Tritech en WiWa behoort het leveringspakket van Rasco tot de grootste in de Benelux.
Clemco is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment straalapparatuur en vertegenwoordigt Clemco USA, een van de grootste producenten in de wereld van straalapparatuur.

Check Also

Kassabonnenactie Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - De winkeliersvereniging van Berkel Centrum organiseert in de feestelijke decembermaand een kassabonnenactie, waarmee deelnemers kans maken op € 100,- shoptegoed. Dat komt nog eens mooi uit in deze dure maand!

Geef een reactie