woensdag 21 maart 2018 | week 12
Home » Advertorial » Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkel en Rodenrijs – Alle klanten van Rotterdam Vuurwerk aan de Zuidersingel in Rodenrijs die vooraf via online een bestelling plaatsten konden meedoen in de verloting van een scooter. Woensdagmiddag 27 december werden alle namen van de bestellers in een glazen bol gedaan, waarna een medewerkster van het vuurwerkbedrijf er een naam uittrok. De winnaar werd de heer Domenech uit Berkel en Rodenrijs. Hij werd meteen gebeld, maar was helaas niet thuis. Wel weet hij inmiddels via een app van eigenaar van het bedrijf Aad Timmerman, dat hij de trotse eigenaar is geworden van een splinternieuwe scooter; en van mooi vuurwerk!

Check Also

Huisartsenpraktijk biedt voorlichting en tips

Marsha Lankreijer werkt als praktijkondersteuner bij de huisartsenpraktijk in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs (voorheen De Tol). Ze heeft zelf een verpleegkundige achtergrond en volgde tevens een trainerscursus om een Prismacursus aan te kunnen bieden aan patiënten van de huisartsenpraktijk.