woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Advertorial » Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkel en Rodenrijs – Alle klanten van Rotterdam Vuurwerk aan de Zuidersingel in Rodenrijs die vooraf via online een bestelling plaatsten konden meedoen in de verloting van een scooter. Woensdagmiddag 27 december werden alle namen van de bestellers in een glazen bol gedaan, waarna een medewerkster van het vuurwerkbedrijf er een naam uittrok. De winnaar werd de heer Domenech uit Berkel en Rodenrijs. Hij werd meteen gebeld, maar was helaas niet thuis. Wel weet hij inmiddels via een app van eigenaar van het bedrijf Aad Timmerman, dat hij de trotse eigenaar is geworden van een splinternieuwe scooter; en van mooi vuurwerk!

Check Also

Minuut gratis winkelen goed voor ruim 200 euro

Berkel en Rodenrijs - Op radiozender 100% NL was vorige maand een winactie, waarbij Hoogvliet een prijs beschikbaar stelde; een minuut gratis winkelen. Luisteraars konden hieraan deelnemen door de Kerst Top 10 te voorspellen. Sharon Ommering voorspelde dat Marco Borsato op de eerste plek zou eindigen en werd daarmee de winnaar.