woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkel en Rodenrijs – Alle klanten van Rotterdam Vuurwerk aan de Zuidersingel in Rodenrijs die vooraf via online een bestelling plaatsten konden meedoen in de verloting van een scooter. Woensdagmiddag 27 december werden alle namen van de bestellers in een glazen bol gedaan, waarna een medewerkster van het vuurwerkbedrijf er een naam uittrok. De winnaar werd de heer Domenech uit Berkel en Rodenrijs. Hij werd meteen gebeld, maar was helaas niet thuis. Wel weet hij inmiddels via een app van eigenaar van het bedrijf Aad Timmerman, dat hij de trotse eigenaar is geworden van een splinternieuwe scooter; en van mooi vuurwerk!

Check Also

Sportspreekuur bij Houwaart weer van start

Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Houwaart is weer van start gegaan met het wekelijkse sportspreekuur dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Elke donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur kan iedereen daar vrij binnen wandelen op de locatie van de praktijk aan de Krugerlaan 9.