woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkel en Rodenrijs – Alle klanten van Rotterdam Vuurwerk aan de Zuidersingel in Rodenrijs die vooraf via online een bestelling plaatsten konden meedoen in de verloting van een scooter. Woensdagmiddag 27 december werden alle namen van de bestellers in een glazen bol gedaan, waarna een medewerkster van het vuurwerkbedrijf er een naam uittrok. De winnaar werd de heer Domenech uit Berkel en Rodenrijs. Hij werd meteen gebeld, maar was helaas niet thuis. Wel weet hij inmiddels via een app van eigenaar van het bedrijf Aad Timmerman, dat hij de trotse eigenaar is geworden van een splinternieuwe scooter; en van mooi vuurwerk!

Check Also

Kassabonnenactie Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - De winkeliersvereniging van Berkel Centrum organiseert in de feestelijke decembermaand een kassabonnenactie, waarmee deelnemers kans maken op € 100,- shoptegoed. Dat komt nog eens mooi uit in deze dure maand!

Geef een reactie