vrijdag 22 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial » Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkelaar scoort scooter met vuurwerk

Berkel en Rodenrijs – Alle klanten van Rotterdam Vuurwerk aan de Zuidersingel in Rodenrijs die vooraf via online een bestelling plaatsten konden meedoen in de verloting van een scooter. Woensdagmiddag 27 december werden alle namen van de bestellers in een glazen bol gedaan, waarna een medewerkster van het vuurwerkbedrijf er een naam uittrok. De winnaar werd de heer Domenech uit Berkel en Rodenrijs. Hij werd meteen gebeld, maar was helaas niet thuis. Wel weet hij inmiddels via een app van eigenaar van het bedrijf Aad Timmerman, dat hij de trotse eigenaar is geworden van een splinternieuwe scooter; en van mooi vuurwerk!

Check Also

Barbecue voor TuinbouwJongeren Oostland groot succes

Bleiswijk - Zaterdag 16 juni vond de jaarlijkse barbecue van TJO plaats bij BraZander. Ruim 55 leden van het TJO kwamen bijeen in het De Ruiter Experience Center. Dit is de nieuwe demokas van De Ruiter waarin zo’n 300 tomatenrassen in productie worden getoond, zowel belicht als onbelicht. De teelt wordt begeleid door Paul Zantman en Rob Brabander.