maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Lezersschrijven » Dank je voor een groter WIJ

Dank je voor een groter WIJ

Op eerste Kerstdag werd in Bleiswijk de eerste Poolse Eucharistieviering van het Oostland gehouden. Er kwamen ongeveer 160 Poolse mensen naar de viering.
De Poolse en Nederlandse organisatoren willen de tuinders bedanken voor de ruim 100 posters in de Poolse taal die we mochten ophangen. Zowel Katholieke als Protestante werkgevers werkten daar van harte aan mee. Ook in de Poolse supermarkten hingen de posters. En verschillende uitzendbureaus communiceerden het ook naar hun Poolse werknemers. Ook hen allen willen we bedanken.
Op diezelfde eerste Kerstdag hield Koning Willem-Alexander weer zijn kersttoespraak. Hij spoorde ons aan niet ons IK maar het WIJ te vergroten. Wij hebben het gevoel dat we daar met uw hulp aan bijgedragen hebben en dat spoort ons aan om door te gaan.

Namens de organisatoren,
Dick van Vliet
Bleiswijk

Check Also

AED omgeving Berkelsezoom

In Lansingerland maakt een aantal inwoners zich hard zoveel mogelijk bewoners in hun omgeving een …

Geef een reactie