vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Advertorial » Prijsuitreiking Intertoys

Prijsuitreiking Intertoys

Prijsuitreiking Intertoys

Berkel en Rodenrijs – Ernst Olree van Intertoys Berkel en Rodenrijs heeft Tristan Broere woensdag 27 december blij gemaakt met een kinderkerstpakket. Het pakket werd in de dagen voorafgaand aan kerst verloot in de winkel van Intertoys aan het Westerwater 28. Iedere winkel mocht een kinderkerstpakket verloten. Het enige wat men moest doen was na aankoop een deelnemerskaartje in te vullen met de naam van een kind. Dat Tristan erg blij was, zal geen verrassing zijn.

Check Also

Huisartsenpraktijk biedt voorlichting en tips

Marsha Lankreijer werkt als praktijkondersteuner bij de huisartsenpraktijk in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs (voorheen De Tol). Ze heeft zelf een verpleegkundige achtergrond en volgde tevens een trainerscursus om een Prismacursus aan te kunnen bieden aan patiënten van de huisartsenpraktijk.