vrijdag 22 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial » Prijsuitreiking Intertoys

Prijsuitreiking Intertoys

Prijsuitreiking Intertoys

Berkel en Rodenrijs – Ernst Olree van Intertoys Berkel en Rodenrijs heeft Tristan Broere woensdag 27 december blij gemaakt met een kinderkerstpakket. Het pakket werd in de dagen voorafgaand aan kerst verloot in de winkel van Intertoys aan het Westerwater 28. Iedere winkel mocht een kinderkerstpakket verloten. Het enige wat men moest doen was na aankoop een deelnemerskaartje in te vullen met de naam van een kind. Dat Tristan erg blij was, zal geen verrassing zijn.

Check Also

Barbecue voor TuinbouwJongeren Oostland groot succes

Bleiswijk - Zaterdag 16 juni vond de jaarlijkse barbecue van TJO plaats bij BraZander. Ruim 55 leden van het TJO kwamen bijeen in het De Ruiter Experience Center. Dit is de nieuwe demokas van De Ruiter waarin zo’n 300 tomatenrassen in productie worden getoond, zowel belicht als onbelicht. De teelt wordt begeleid door Paul Zantman en Rob Brabander.