woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Lunch en Meer in Wel-kom!

Berkel en Rodenrijs – Ook in 2018 organiseert Team Kruispunt de Lunch en Meer op elke eerste vrijdag van de maand. Iedereen die zin heeft in een gezellige maaltijd, mag aanschuiven bij inloophuis Wel-kom!, ds. Van Koetsveldstraat 3. Team Kruispunt bestaat uit vrijwilligers uit de kerken in Berkel en Rodenrijs. De diaconieën van de kerken willen de kosten dragen; van de gasten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Lunch en Meer is op 5 januari van 12.00 tot 13.30 uur. Graag vooraf aanmelden bij Wel-kom! of via tel. 010-5116149 (Ria Nederveen).

Koppelklaverjassen Pius X

Berkel en Rodenrijs – Klaverjasclub Pius X organiseert op vrijdag 5 januari een koppelklaverjasavond in een zaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef. Aanmelden bij Piet de Schepper, tel. 010 – 5113570.

Kaartvereniging De Twee Troeven

Berkel en Rodenrijs – Iedere maandagmiddag wordt er van 13.30 tot 16.45 uur gekaart in de benedenzaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef 48 in het Rodenrijs. Organisator is De Twee Troeven, een kaartvereniging voor 50-plussers. Men kan er klaverjassen en bridgen. Informatie: Jeanne Bloom, voorzitter (5115553).

Nordic walking KBO

Berkel en Rodenrijs – Bij goed weer organiseert de KBO op de dinsdagmiddag Nordic Walking. Start om 14.00 uur bij de Pius X kerk aan de Anjerdreef. Informatie: Jeanne Bloom, tel. 010 – 5115553.

Sponsorklaverjassen Huize Petrus

Berkel en Rodenrijs – Op 9 januari is er weer een sponsorklaverjasavond in Huize St. Petrus, waarvan de opbrengst gebruikt zal worden voor renovatie van het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus. De avond begint om 20.00 uur in de koffiezaal en vanaf 19.30 staat de koffie klaar.

KVG ledenavond

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 9 januari houdt de Katholieke Vrouwen-Groep haar maandelijkse ledenavond in gebouw De Ark, Oranjestraat 2, aanvang 20.00 uur. Eerst wordt een toost op het nieuwe jaar uitgebracht. Daarna start het programma met mevrouw Alida van Leeuwen, lachpsycholoog die een presentatie komt geven over lachen. Het wordt vast weer een leuke avond. Introducés zijn ook welkom, maar zij betalen wel € 3,50.

Computer- en Tablet Café

Berkel en Rodenrijs – Heeft u ook weleens vragen over uw Windows computer? Bent u al een iPad of Android gebruiker. Iedereen met interesse in computers en tablets is welkom bij het Computer- en Tablet Café in het gezellige leescafé in Bibliotheek Oostland (vestiging Berkel en Rodenrijs). Er zijn vrijwilligers van het SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer de bezoekers van het café er met elkaar niet uitkomen. Het Computer- en Tablet Café is in janauari open op donderdag 11 en 25 januari van 13.30 – 15.30 uur. Toegang is gratis.

ACR kringloop kelderverkoop

Berkel en Rodenrijs – Elke donderdag is het Actie Comité Rehoboth in touw om spullen op te halen zoals huisraad, kleding, speelgoed, curiosa, boeken, elektra, pc’s, dvd’s, kleinmeubelen enz., alles in verkoopbare staat. Wie spullen heeft, kan dagelijks (m.u.v. donderdag en zondag) bellen, tel. 06-39455987 of 010-8423331. Op donderdag tussen 19.00 en 21.30 uur en (elke) zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur kan men in de kelder van Rehoboth, Wilhelminastraat 2, zelf kleine spullen komen brengen (voor grote meubels altijd eerst bellen of er ruimte is) en vindt de kelderverkoop plaats.

Training ‘beweeg je slimmer’

Berkel en Rodenrijs – Een training van zes bijeenkomsten waar je door oefeningen, ademhaling en concentratie, evenwicht brengt tussen lichaam en geest. Cognitieve Fitness is effectief voor ouderen, mensen met cognitieve problemen en natuurlijk ieder ander die zijn/haar hersenen gezond wil houden. Wanneer: maandagen 15 en 29 januari, 5, 12 en 19 februari en 5 maart 2018. Tijd: 09.30-11.30 uur (inloop 09.15 uur). Locatie: Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. Deelname is gratis. Aanmelden: bij Welzijn Lansingerland, tel. 010- 5225545 of mail naar: tob@swsl.nl.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie