zaterdag 17 maart 2018 | week 11
Home » fbpost » Winterse plaatjes uit Bergschenhoek
Het begin van de Dorpsstraat vanuit het torentje van het Polderhuis in de winter van 1964- 1965. Met de al lang geleden verdwenen ophaalbrug over de Dominesevaart en de Nederlands Hervorde pastorie. Foto: Fried Füss.

Winterse plaatjes uit Bergschenhoek

Het is kerstvakantie. Waarschijnlijk een vakantie zonder sneeuw en ijs. Het weerhoudt ons er niet van in deze aflevering (140) van Heden & Verleden terug te gaan naar een winters Bergschenhoek in vroegere tijden.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Winterse plaatjes uit Bergschenhoek

Check Also

Mooi geflest voor Ghana

Bergschenhoek - Docenten en leerlingen van het Wolfert Lyceum hebben op donderdagavond 8 maart het toneelstuk 'Goed geflest' opgevoerd. Diezelfde dag, van 16.00 tot 17.00 uur, vond de Ghana-markt plaats. Een gezellige markt waar leerlingen uit de tweede klas koekjes, cakejes, armbandjes, spullen uit Ghana en allerlei andere originele dingen verkochten.