maandag 18 juni 2018 | week 25
Home » fbpost » Winterse plaatjes uit Bergschenhoek
Het begin van de Dorpsstraat vanuit het torentje van het Polderhuis in de winter van 1964- 1965. Met de al lang geleden verdwenen ophaalbrug over de Dominesevaart en de Nederlands Hervorde pastorie. Foto: Fried Füss.

Winterse plaatjes uit Bergschenhoek

Het is kerstvakantie. Waarschijnlijk een vakantie zonder sneeuw en ijs. Het weerhoudt ons er niet van in deze aflevering (140) van Heden & Verleden terug te gaan naar een winters Bergschenhoek in vroegere tijden.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Winterse plaatjes uit Bergschenhoek

Check Also

Vier karatetoppers uit één familie maken van de trainer een trots man

Bergschenhoek - Vier kinderen uit één gezin zullen ze in België niet snel vergeten. De familie Landveld was vorige maand met Dojo Sidney Kai uit Lansingerland present tijdens de Open Belgische Kampioenschappen in Beerse. ‘De Beker der Kempen’ is een van de grootste internationale karate toernooien met 352 vechters van 52 dojo's uit zeven landen die met elkaar de strijd aan gingen op de mat in de verschillende klassen.