maandag 10 december 2018 | week 50
Home » fbpost » Winterse plaatjes uit Bergschenhoek
Het begin van de Dorpsstraat vanuit het torentje van het Polderhuis in de winter van 1964- 1965. Met de al lang geleden verdwenen ophaalbrug over de Dominesevaart en de Nederlands Hervorde pastorie. Foto: Fried Füss.

Winterse plaatjes uit Bergschenhoek

Het is kerstvakantie. Waarschijnlijk een vakantie zonder sneeuw en ijs. Het weerhoudt ons er niet van in deze aflevering (140) van Heden & Verleden terug te gaan naar een winters Bergschenhoek in vroegere tijden.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Door Fried Füss

Winterse plaatjes uit Bergschenhoek

Check Also

Geweldige opbrengst Besosloop

Bergschenhoek - Evy en Flynn Loomans hebben op woensdag 21 november namens de kinderen van de basisscholen in Bergschenhoek en het bestuur van Stichting Besos een cheque van € 13.300,- overhandigd aan Ria Schmitz (voorzitter), Trees Hessing (secretaris), Gerard van Dijk (penningmeester) en Marian van Kalmthout (bestuurslid) van Stichting PhySCI.

Geef een reactie