vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Proeven en genieten blijft leuk!

Proeven en genieten blijft leuk!

Proeven en genieten blijft leuk!

Berkel en Rodenrijs – Al voor de deur openging verzamelde zich een groep belangstellenden voor de deur van de Albert Heijn aan het Westerwater om mee te komen genieten van de proef- en genietavond die de ondernemers van het Versplein in Berkel Centrum woensdagavond 13 december met elkaar organiseerden.

De eerste groep begon om acht uur en werd welkom geheten met een drankje, waarna ze rond gingen door de supermarkt. Daar stonden verspreid door de zaak gezellige kraampjes met daarin vertegenwoordigers of eigenaren van de verschillende winkels die overheerlijke hapjes presenteerden die het op de kerst- of nieuwjaarstafel heel goed zouden doen.
Er werd geproefd, gekeurd, overlegd met andere kraambezoekers en vooral genoten. Zo zelfs, dat sommige bezoekers nog even een stukje terugliepen om de smaak voor de tweede keer over hun tong te laten fietsen, zo lekker vonden ze het.
Om kwart voor negen volgde de tweede groep en ook daar ging het er niet alleen smaakvol, maar ook gezellig aan toe.
Na afloop wist iedereen: een unieke avond waar alle winkeliers van het Versplein aan meewerken. Zeker voor herhaling vatbaar met een pluim van de bezoekers!

Check Also

Kinderpsycholoog Martijn richt zich op doelmatige aanpak

Elke dinsdag arriveert kinderpsycholoog Martijn Aalberts in Berkel en Rodenrijs om er praktijk te houden. De overige dagen werkt hij vanuit zijn praktijk in Delft. Collega Dize Mesters werkt in Bleiswijk. Dat er behoefte bestaat aan een kinderpsycholoog moge duidelijk zijn; in het achterliggende jaar, zo blijkt uit landelijke onderzoek, heeft één op de tien kinderen psychische hulp gehad.