zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Advertorial » Groenewegen heeft uitbreidingsplannen

Groenewegen heeft uitbreidingsplannen

Groenewegen heeft uitbreidingsplannen

Nadat Aannemersbedrijf, Timmerfabriek & Interieurbouw Groenewegen begin 2016 besloot met het bedrijf te verhuizen naar een groter pand op Weg en Bos liggen de eerste plannen voor uitbreiding al weer op tafel. De timmerfabriek zal met 550 m² worden uitgebreid om de sterk groeiende interieurafdeling meer ruimte te geven.

Met alle mogelijkheden onder één dak kan Groenewegen het hele bouwtraject verzorgen en heeft het alle facetten bovendien in eigen beheer: van de eerste aanvraag tot het laatste keukenkastje kan worden verzorgd.

Aannemersbedrijf

Groenewegen kan het hele vergunningentraject verzorgen, inclusief het maken van een ontwerp, bouwkundige tekeningen en constructieberekeningen. Het aannemersbedrijf begeleidt de klant in het hele (ver)bouwproces: in het realiseren van nieuwbouwwoningen, uitbouwen, dakopbouwen, interne verbouwingen, renovaties en restauraties; van A tot Z.

Timmerfabriek

In de fabriek worden ramen, kozijnen, deuren en trappen geproduceerd. Tevens al het maatwerk; alles van hout kan Groenewegen leveren, het kan gespoten worden in grondverf en aflak in de eigen spuiterij. De prefabafdeling verhuist naar de timmerfabriek aan de Leeuwenhoekweg waar meer ruimte beschikbaar is voor grote elementen en prefabriceren. Onder andere elementen voor houtskeletbouw en complete dakopbouwen.

Interieur

De nieuwste tak van Groenewegen vormt de interieurbouw. Hele interieurs, keukens, inbouwkasten, badkamermeubels of complete wandkasten kunnen worden ontworpen en vervaardigd. Het idee van de klant wordt door de eigen tekenaar van Groenewegen uitgewerkt in een 3D tekening. Alle opdrachten worden met CNC gestuurde machines geproduceerd en op locatie afgemonteerd.

Leerbedrijf met oproep

Als erkend leerbedrijf laat Groenewegen elk jaar verschillende leerlingen kennis maken met het vak. Voor deze leertrajecten is het bedrijf jaarlijks op zoek naar een tweetal sponsorprojecten om kosteloos aan te pakken. Uit de ingezonden aanvragen worden per jaar twee lokale verenigingen, scholen of instanties uitgekozen. Zo krijgen de leerlingen een uitdagend project van ontwerp tot eindmontage.
“Dus heeft u of kent u iemand met een leuk en leerzaam project, stuur dan uw wens, motivatie en gegevens naar administratie@bouwbedrijfgroenewegen.nl.”

Check Also

Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Zet hem in de agenda: zaterdag 12 januari Snertdag bij Van der Linde Interieur! Al vijftien jaar een leuke traditie waarbij het team van Van der Linde iedereen uitnodigt mee te komen genieten van verse erwtensoep, roggebrood en spek.

Geef een reactie