woensdag 17 januari 2018 | week 03
Home » Heden & Verleden » Kerstdagen in Lansingerland
In het plantsoen op de hoek van de Wilhelminastraat / Oranjestraat stond in vroegere jaren altijd een mooie kerstboom. Met de jaarwisseling werd de boom

Kerstdagen in Lansingerland

In de aanloop naar de kerstdagen kijken we in deze aflevering (139) van Heden & Verleden terug op kerstactiviteiten in de 3B-gemeenten van Lansingerland. Met dank aan Fried Füss, Ruud Veldkamp en Trees Borkus.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Kerst 1993 in de St. Willibrordkerk met de Kerkrakkertjes.
Moonlight Shopping in 2006.
Young Voices tijdens een kerstconcdert in De Ark (2008)
Kerst-In in Bleiswijk (2008).
soms tegelijk met een autowrak
Kerstuitvoering in de St. Willibrordkerk op 21 december 2010 m.m.v. Concordia en de Kerkrakkertjes.

Check Also

Vrijwillige brandweer neemt afscheid van vijf kanjers

Voor de vrijwillige brandweer van Lansingerland stond zaterdag 4 november in het teken van afscheid. Maar liefst vijf leden hingen vanaf die dag hun helm en pak aan de kapstok na jaren heel actief lid geweest te zijn van de vrijwillige brandweer van zowel Bergschenhoek als Berkel en Rodenrijs en de laatste jaren - sinds de gemeente in 2006 de taken overdroeg aan de Veiligheidsregio - van Lansingerland. Er werd tevens één vrijwilligerskorps gevormd tussen Berkel en Bergschenhoek met als standplaats de nieuw gebouwde kazerne aan de Berkelse Poort.