woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Heden & Verleden » Kerstdagen in Lansingerland
In het plantsoen op de hoek van de Wilhelminastraat / Oranjestraat stond in vroegere jaren altijd een mooie kerstboom. Met de jaarwisseling werd de boom

Kerstdagen in Lansingerland

In de aanloop naar de kerstdagen kijken we in deze aflevering (139) van Heden & Verleden terug op kerstactiviteiten in de 3B-gemeenten van Lansingerland. Met dank aan Fried Füss, Ruud Veldkamp en Trees Borkus.

Wie wil reageren op deze rubriek of zelf een foto met anderen wil delen, kan contact met de redactie van De Heraut opnemen: tel. 010 – 5118892 of redactie@de-heraut.nl.

Kerst 1993 in de St. Willibrordkerk met de Kerkrakkertjes.
Moonlight Shopping in 2006.
Young Voices tijdens een kerstconcdert in De Ark (2008)
Kerst-In in Bleiswijk (2008).
soms tegelijk met een autowrak
Kerstuitvoering in de St. Willibrordkerk op 21 december 2010 m.m.v. Concordia en de Kerkrakkertjes.

Check Also

“Mijn jubeljaar breekt aan”

Henriëtte Groeneveld werd geboren in de nacht van 5 op 6 augustus 1968 in het Eudokia-ziekenhuis aan de Bergsingel in Rotterdam. "Mijn ouders hadden een inwoning, een zolderverdieping, aan de Straatweg in Rotterdam. Enige maanden voor mijn geboorte besloten ze naar één van de 3B-dorpen te verhuizen en de keus viel op Berkel en Rodenrijs", vertelt Henriëtte. Op 5 september van dat jaar betrokken zij een koophuis aan de Willem Alexanderlaan, op het terrein van de voormalige tuinderij van Wim van der Torre.