zaterdag 16 december 2017 | week 50
Home » Politiek » Themabijeenkomst CDA over ouderenzorg in Lansingerland
Berkel en Rodenrijs - Het CDA Lansingerland organiseert op 12 december een themabijeenkomst over de ouderenzorg in Lansingerland. De bijeenkomst wordt gehouden in Huize Sint Petrus, Noordeindseweg 94 in Berkel en Rodenrijs. Iedereen is welkom mee te praten.

Themabijeenkomst CDA over ouderenzorg in Lansingerland

Themabijeenkomst CDA over ouderenzorg in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs – Het CDA Lansingerland organiseert op 12 december een themabijeenkomst over de ouderenzorg in Lansingerland. De bijeenkomst wordt gehouden in Huize Sint Petrus, Noordeindseweg 94 in Berkel en Rodenrijs. Iedereen is welkom mee te praten.

Nelleke Bouman (CDA), Frans Schwiebe (3B Wonen), Marianne Jansen (Thuiszorg) en Annemiek Colignon (Huize Sint Petrus) gaan graag met de aanwezigen in gesprek over de ouderenzorg in Lansingerland. Na korte inleidingen door de vier personen volgt een pauze, waarin de aanwezigen vragen kunnen indienen. Na de pauze zullen in een plenaire discussie deze vragen aan de orde komen.
Het programma begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er een kopje koffie of thee klaar.

Check Also

Nieuwe visie voor centrum van Bergschenhoek

Bergschenhoek - Na het peilen van de mening van de bewoners van de verschillende dorpskernen van Lansingerland over hun winkelcentrum blijkt Bergschenhoek er bekaaid af te komen. Er moet wat gebeuren volgens de inwoners.