zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Advertorial » Kinderen ontvangen Pietendiploma voor hun inzet

Kinderen ontvangen Pietendiploma voor hun inzet

Kinderen ontvangen Pietendiploma voor hun inzet

Berkel en Rodenrijs – Het was hard werken geblazen voor de kinderen die op zaterdag 25 november een bezoekje brachten aan Berkel Centrum. Zij konden die dag deelnemen aan een groot aantal spelletjes en daar niet alleen een Pietendiploma mee verdienen, maar ook een prijs mee winnen. Kleuren, speculaasijs proeven, cadeautjes tellen in de etalage, schuine daken lopen, spijkerbroek hangen, Pietendansen, pakjes gooien, pepernoten sjoelen; het waren slechts enkele van de vele activiteiten die bij de verschillende ondernemers in het centrum konden worden gedaan. Elk kind met een volle activiteitenkaart kon vervolgens in aanmerking komen voor een prijs. Vijf kinderen werden uitgenodigd maandagmiddag 4 december hun prijs in ontvangst te komen nemen; een cadeaubon van Berkel Centrum waar ze zelf een cadeautje mee konden gaan uitkiezen. Dat waren Boris van Vliet, Charlee Meijndert, Lenna de Bruin, Finn Bennis en Omid Ahmad.

Check Also

Lancering Monopoly Lansingerland

Bergschenhoek - Om zeven uur stond de eerste klant maandagochtend 14 mei al voor de deur om er zeker van te zijn dat ze haar kon kopen; de allereerste editie van Monopoly Lansingerland gepresenteerd door de Jumbo in Bergschenhoek. Initiatiefnemer Christiaan Veltrop nam rond de klok van elven het eerste exemplaar officieel in ontvangst, maar toen was er al een flink aantal langs de kassa gegaan bij Jumbo Veltrop.